Godinama živi u Barceloni

Hrvatski glumac koji se proslavio u ''La Casi De Papel'' dobio je glavnu ulogu u novoj španjolskoj drami

Luka Peroš Luka Peroš Afp 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Peroš - 10 Luka Peroš - 9 Luka Peroš - 8 Luka Peroš - 7 Luka Peroš - 6 Luka Peroš - 5 Luka Peroš - 4 Luka Peroš - 3 Luka Peroš - 2 Luka Peroš - 1 +10 Luka Peroš Galerija

Hrvatski glumac Luka Peroš glumi kontroverznog nogometnog trenera u novoj španjolskoj seriji "La Academia", inspiriranoj Barceloninom nogometnom školom "La Masia".

Sportska drama "La Academia" govori o skupinama mladih nogometaša i nogometašica koji treniraju u najboljem klubu na svijetu, imaginarnom "Apolo FC", nadajući se ulasku u prvu momčad.

Serija je usredotočena na teme poput društvenih razlika, identiteta, rasizma, mačizma i zloupotrebe položaja, a također i na obiteljske interese, strah od neuspjeha, mentalno zdravlje i profesionalno natjecanje.

Pogledaji ovo Luka Peroš Celebrity Novi uspjeh hrvatskog glumca kojeg smo gledali i u Netflixovoj hit-seriji, evo zašto ga je angažirao španjolski nogometni prvak!

Luka Peroš (47) živi u Barceloni, a ranije je sudjelovao u reklamama španjolskog nogometnog prvaka Barcelone. U Španjolskoj je poznat po ulozi u seriji "Kuća od papira" (La casa de papel) gdje je glumio člana skupine pljačkaša.

On u seriji "La Academia" ima ulogu trenera Pattersona, predstavnika stare nogometne škole koji žensku ekipu vodi do krajnjih granica izdržljivosti i čije su metode rada upitne.

"To je zahtjevan i težak trener, kod kojeg ima i emocija i ranjivosti, ali iznad svega je tvrdoglav i ne odustaje od svog načina", rekao je Peroš o svojoj ulozi. Dodao je da bi volio vidjeti reakcije mladih igrača i igračica na seriju jer oni svakodnevno žive u tom svijetu nadajući se postati nogometne zvijezde. "U seriji se vide dobre i loše strane nogometa", napomenuo je.

Serija od osam nastavaka počela se snimati u Kataloniji krajem ožujka 2023., četiri mjeseca prije nego je predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales poljubio u usta igračicu Jennifer Hermoso na podiju prilikom dodjele zlatnih medalja za osvojeno Svjetsko prvenstvo. Sudski postupak vezan uz taj slučaj i dalje traje.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Zvijezda svjetske hit-serije i naša kiparica imali su jednu od najljepših ljubavnih priča, a sve je prekinula tužna tragedija

Glumica Mia Sala-Patau, koja u seriju glumi igračicu Belén, kaže da ženske ekipe danas imaju veću vidljivost u Španjolskoj nego ranije zbog trenutnih uspjeha među kojima su osvajanje Svjetskog prvenstva i Lige nacija.

"U seriji se također vidi kako naš trener Patterson koristi zlostavljačke tehnike, kao što se vidjelo i u stvarnosti i što ponekad nije samo fikcija", rekla je Sala-Patau.

"La Academia" se počela prikazivati ovaj mjesec na katalonskoj medijskoj platformi 3Cat i Amazonovom Prime Videu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina s prijateljicama - 1 Severina s prijateljicama - 2 Severina u Zadru - 25 +28 Severina u Zadru - 21 Celebrity Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene