Pjevač priznao

'Stvarno sam ljigav'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Imam užasnu tremu oko pjesme Obećanje, užasno mi puno znači. Kad sam je prvi puta čuo pao sam u nesvijest', priznao je Luka Nižetić voditelju Daliboru Petku na predstavljanju svoje nove pjesme u eteru Narodnog radija.

Sukladno naslovu singla, kojim Luka zaključuje svoj aktualni album 'Kad zasvira...', mladi pjevač dao je i nekoliko obećanja.

'Obećajem da ću prestati pušiti i zapamtiti datume rođendana svojih prijatelja, ali i dalje ću tračati svoje kolege. To ne mogu obećati kad ću sigurno tračati', rekao je iskreno Luka. Nekih loših navika i dalje se neće moći otarasiti.

'Neću se naviknuti spustiti dasku nakon nužde ili prljave čarape skupljati u košaru za veš, a ne ih ostavljati po podu. To ne mogu obećati', rekao je Luka te nastavio u istom tonu.


'Obećajem da ću reći ljudima kad im smrdi iz usta, i dalje ću sigurno kopati nos i priznati da sam ja taj koji je ispustio vjetar. To uostalom i sad već radim', rekao je Luka kroz smijeh te sve svoje loše navike skupio u rečenicu 'Stvarno sam ljigav'.

Iako je kosu obojao u plavo, kaže da se ipak ne zabavlja bolje nego prije.

'Previše sam pod lupom. Nije lako plavušama', kazao je Nižetić koji će ovih dana pod redateljskim vodstvom Mare Milin snimati videospot za pjesmu Obećanje, a potpuno novu pjesmu najavljuje oko Valentinova. Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene