tatina slika i prilika

Ponosni Modrić pohvalio se svojim nasljednikom, a svi su odmah primijetili koliko mu sliči: "Mali Luka"

Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić - 1 Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić +0 Luka Modrić - 4 Galerija

Luka Modrić na Instagramu je čestitao rođendan sinu Ivanu koji je njegova slika i prilika.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, nogometaš Luka Modrić, na Instagramu je obilježio 12. rođendan svojeg sina Ivana, koji je njegova slika i prilika.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

"Poseban dan i poseban dječak. Sretan rođendan sve moje! Volim te!", napisao je Modrić uz sinove fotografije na kojima se jasno može vidjeti da je od tate naslijedio i ljubav prema lopti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

"Kako je velik", komentirala je među prvima Franka Batelić, pjevačica i supruga našeg bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke.

Uz brojne čestitke povodom rođendana, zaredali su se i komentari na račun Lukine i Ivanove sličnosti.

"Isti je ti", "Mali Luka", "Kakav otac, takav sin", pisali su obožavatelji nogometaša.

Modrić sa suprugom Vanjom ima još dvije kćeri, devetogodišnju Emu i četverogodišnju Sofiju, a nedavno je sve rastopio njihovim zajedničkim fotkama sa stadiona nakon što je s Realom osvojio Ligu prvaka.

Inače, utakmica Hrvatske i Francuske, koja se na dan rođendana njegova sina odigrala na Poljudu, Luki je bila 150. nastup u dresu reprezentacije.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +3 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene