Kakva ljepotica!

Čipkasti grudnjak izvirio joj ispod sakoa: Zgodna supruga slavnog glumca plijenila pažnju

Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) +0 Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Galerija

Luciana Barroso pojavila se s Mattom Damonom na premijeri u Los Angelesu i pokazala donje rublje.

Holivudski glumac Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso u braku su dugih 14 godina, no i dalje izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Domišljato Obavijestio curu o prekidu preko televizije, a preokret u karijeri doživio je kad je ubacio erotsku scenu

To nisu skrivali ni na crvenom tepihu jedne premijere u Los Angelesu, gdje je 43-godišnja Luciana privlačila pažnju u crnom elegantnom odijelu ispod kojeg joj je izvirio čipkasti grudnjak. Pritom je pokazala dekolte koje voli isticati u raznim prigodama, što fotografi nikad ne propuste.

Ovaj zgodni par upoznao se 2003. godine, a roditelji su 13-godišnje Isabelle, 10-godišnje Gije te 8-godišnje Stelle.

Luciana je radila kao šankerica kada je upoznala Matta, koji je tada boravio u Miamiju snimajući film "Stuck on You". Pomogla mu je pobjeći od znatiželjnih obožavatelja, a usput je i zarobila njegovo srce. Ostali su zajedno, a sve ostalo je povijest.

Matt često zna istaknuti kako je Lucianu opazio čim je ušao u klub iako je bila na sasvim drugom kraju.

''Privukla me na prvi pogled, odmah sam u njoj vidio nešto posebno'', rekao je Matt jednom prilikom.

Bračne zavjete obnovili su 2013. godine, a Luciana je danas dizajnerica interijera.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Celebrity Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene