Baš ju briga za sve

Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon jedino je Madonnino biološko dijete, a djevojka koja je od rođenja u centru pažnje ne mari za to što ljudi o njoj misle.

Lourdes Leon prati svoju slavnu majku u stopu, a to se pogotovo da naslutiti po činjenici da ju ni u jednom trenutku nije briga što će drugi misliti ili govoriti o njoj.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Fotografi su je uhvatili dok se u New Yorku ležerno šetala, u ustima je imala cigaretu te je bezbrižno tipkala po mobitelu. Poglede je mamila i odjevnom kombinacijom, a na sebi je imala ljubičasti topić ispod kojeg nije imala grudnjak te je svima pokazala što ima ispod majice.

23-godišnja Madonnina kći krenula je na ručak s društvom, a dok je sjedila s prijateljima, otkrila je i da ne mari za dlake ispod pazuha koje ne uklanja, već ih ponosno pokazuje.

Kći kraljice popa od samoga je rođenja u centru pozornosti zbog svoje slavne majke. Lourdes je Madonnino jedino biološko dijete te je najstarija od petero braće i sestara. Modnim odabirima posljednjih godina privlači najviše pažnje, a iako su je ranije nazivali ružnim pačetom, izrasla je u seksi zavodnicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene