Čak su i u braku

Je li ovo najneobičniji par među poznatima? Glumac je sreću našao s 30 godina mlađim komičarem čiji je otac njegovo godište

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stephen Fry i Elliott Spencer u braku su od 2015. godine, a dvije godine prije nego što su se vjenčali, Fry si je pokušao oduzeti život jer se nije mogao nositi s predrasudama o gej ljudima.

Britanski glumac i voditelj Stephen Fry (63) već je više od šest godina u sretnom braku sa stand-up komičarem Elliottom Spencerom, koji je od njega mlađi čak 30 godina.

Vjenčali su se u siječnju 2015. godine u matičnom uredu u Londonu, samo deset dana nakon što su objavili zaruke, a prohodali su prethodno ljeto.

"Bože. Spencer i ja ušli smo u prostoriju kao dvoje ljudi, potpisali se u knjigu i izašli kao jedan. Nevjerojatno", napisao je Fry na svojem Twitteru nakon vjenčanja.

Stephenovi prijatelji tada su za medije kazali kako ga je Elliott izvukao iz depresije s kojom se godinama borio i zbog koje si je jednom prilikom pokušao oduzeti život.

Glumac je 2013. u intervjuu za Independent priznao kako je godinu dana ranije popio šaku tableta i jako puno votke jer se više nije mogao nositi s brojnim predrasudama o gej ljudima s kojima se susreo tijekom snimanja svojeg dokumentarca "Stephen Fry - Out There", ali i ranije u životu. Na sreću, u njegovoj hotelskoj sobi onesviještenoga ga je pronašao jedan od producenata i pozvao hitnu pomoć, a Fry je završio s četiri slomljena rebra.

Godinu dana nakon šokantnog priznanja upoznao je svojeg sadašnjeg supruga, a zanimljivo je da je Spencerov otac Stephenovo godište.

Osim u borbi s depresijom i bipolarnim poremećajem, koji su mu dijagnosticirani, mladi komičar glumcu je pomogao i da se kloni kokaina o kojem je godinama bio ovisan i o čemu je progovorio u svojoj autobiografiji "More Fool Me".

"Na bijeli prah trošio sam ogromne svote novca. Znam koliko je to glupo, ali znam i bolje osobe od mene koje su bile na istom tom putu", priznao je Fry, a otkrio je i kako je jednom prilikom šmrkao kokain u Buckinghamskoj palači, što je šokiralo i kraljicu Elizabetu II.

Sa suprugom Elliottom slobodno vrijeme sada provodi u obilaženju izložbi jer su oboje ljubitelji umjetnosti te putujući diljem svijeta, što komičar koristi i kako bi razvio te promovirao svoje fotografske vještine na Twitteru.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene