vole se 50 godina

U 14 godina mlađu suprugu zaljubio se u reklami, a ona mu je promijenila život iz temelja!

Michael i Shakira Caine Michael i Shakira Caine Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine Michael i Shakira Caine Michael i Shakira Caine Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine Galerija

Michael i Shakira Caine vole se već pedeset godina, a ovih su dana snimljeni u romantičnom izlasku.

Legendarni britanski glumac Sir Michael Caine i njegova supruga Shakira snimljeni su u izlasku na romantičnu večeru u Londonu, gdje su ih ispred jednog popularnog restorana uspjeli uhvatiti paparazzi.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Bivša 75-godišnja glumica i manekenka Shakira stavila je ruku na rame svojeg 89-godišnjeg supruga, s kojim je u braku pet desetljeća, dok su izlazili iz restorana, a on je koristio hodalicu pomoću koje se kreće.

Par je u braku 50 godina, a njihova je ljubav započela kada je Michael zamijetio Shakiru u jednoj reklami za kavu i došao je do, kako kaže, najljepše žene koju je ikad vidio preko prijatelja.

"Bio sam s prijateljem kod kuće i gledali smo televiziju kad su prikazali reklamu za kavu iz Brazila. Vidio sam djevojku koja je bila u reklami i rekao prijatelju: 'Ovo je žena za mene, sutra putujem u Brazil kako bih je našao'", prisjetio se Caine.

Kasnije se otputio u izlazak i tamo sreo drugog prijatelja i rekao mu kamo putuje te ga pozvao ga da ide s njim. Sve mu je objasnio, a onda su shvatili nevjerojatnu slučajnost.

"Rekao mi je da radi za tu tvrtku. Upitao sam ga može li pomoći da je pronađem kada stignem u Brazil, a on mi je rekao: 'Ona nije Brazilka, Indijka je, živi nekoliko ulica odavde.' Pouka je: 'Budite spremni da vam se nevjerojatne stvari jednostavno dogode'", izjavio je Caine jednom prilikom.

U nekoliko je navrata istaknuo koliko mu je supruga promijenila život.

"Bez nje bih davno bio mrtav. Vjerojatno bih se opio do smrti", zaključio je Michael.

Naime, glumac je nekada ispijao bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija cigareta, a Shakira ga je smirila i prestao je s lošim navikama. Kaže da mu je ona dala motiv da ostane trijezan i zdrav.

"Ona je moja desna ruka, osoba od povjerenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam je upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje", naglasio je glumac.

Dodao je kako je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri često bio okružen zgodnim ženama, ali nikada nije imao poriv da prevari suprugu jer je njemu, otkad ju je prvi put vidio, ona najljepša.

Michael i Shakira imaju jednu kćer, 50-godišnju Natashu, a Michael ima i 67-godišnju kćer Dominique, koju je dobio u braku s prvom suprugom Patricijom Haines.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 5 +24 David Guetta i Jessica Ledon - 4 Celebrity U 56. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus servirala nikad bolji pogled na svoju raskošnu pozadinu: "Nema onog koji nije zumirao sliku!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene