Kakav par

I dalje su najbolji prijatelji: On je jednom priznao da ženu kao bivšu suprugu neće više nikad naći

Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet (Foto: Getty) Lisa Bonet (Foto: Getty) +0 Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Galerija

Lenny Kravitz i Lisa Bonet upoznali su se 1985. godine u backstageu jednog koncerta.

Kći Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet slikala se gola po uzoru na mamu.

Pogledaj i ovo Lenny Kravitz (Foto: Profimedia) Padaju kao domine Fanovi nisu oduševljeni novom curom seksi rokera koja je 10 godina mlađa od njegove kćeri

Davne 1988. godine Lisa Bonet, najpoznatija po ulozi u seriji "The Cosby Show" skinula se za potrebe popularnog čaospisa The Rolling Stones. 30 godina kasnije to je učinila i njezina 29-godišnja kći Zoe Kravitz koja je krenula majčinim stopama.

Lisa je tada bila trudna dva mjeseca sa Zoe, a jedina razlika između spomenutih naslovnica jest ta što je Lisa na svojoj pozirala u bijeloj kožulji, a Zoe potpuno gola. Naime, 1988. godine urednici su smatrali kako je fotografija Lise u košulji ipak primjerenija nego ona na kojoj je potpuno gola, no u 21. stoljeću više ništa nije tabu.

Zanimljivo jest i da su urednici časopisa Zoe pitali ista pitanja kao i njenu majku, kako bi joj odali počast.

Ova nas je naslovnica tako podsjetila na veliku ljubav između Lise i rokera Lennyja Kravitza koji je Zoein otac. Par se upoznao 1985. godine u backstageu jednog koncerta, no dvije godine bili su samo dobri prijatelji. Ljubav je planula 1987. godine, a iste su godine uselili zajedno u stan u New Yorku.

Vjenčali su se u Las Vegasu na njezin 20. rođendan, a godinu dana kasnije stigla je Zoe. U to vrijeme, Lisa je bila velika zvijezda zahvaljujući spomenutoj seriji, dok je Lenny bio poznat pod umjetničkim imenom Romeo Blue. Nakon vjenčanja, svi tabloidi pisali su samo o njima pa je i Lenny dobio nevjerojatni publicitet. Ipak, 1993. godine, par se razveo, a šuškalo se kako su do toga doveli njegovi preljubi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Također, roker je imao vrlo kompliciran odnos s ocem koji je brak s njegovom majkom prekinuo također zbog brojnih prevara. Njihov razvod jako je potresao rokera koji je jednom prilikom izjavio: "Moj otac je volio moju majku, samo je volio i druge žene." Nakon razvoda, brojne su se slavne ljepotice našle u njegovom krevetu, kao npr. Vanessa Paradis, Adriana Lima i Kylie Minogue, a s glumicom Nicole Kidman neko je vrijeme bio i zaručen,

"Lisa i ja smo danas najbolji prijatelji. Danas smo jedna velika, sretna obitelj i Zoe je najvažnija", jednom je prilikom poručio glazbenik koji se odlično slaže s drugim suprugom svoje bivše, markantnim glumcem Jasonom Momoaom koji je najpoznatiji po ulozi Khala Droga u seriji "Game of Thrones", ali i onoj Aquamana.

Jason i 11 godina starija Lisa zaljubili su se 2005. godine, a imaju i dvoje djece - kćerkicu Lolu i sina Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha. Nakoa znači "ratnik", a ostale riječi označavaju snagu, kišu i mrak, a ime se odnosilo na rijetku olujnu noć u Los Angelesu kada je mališan rođen.

54-godišnji Lenny je trenutno u sretnoj vezi s 30-godišnjom brazilskom manekenkom Barbarom Fialho s kojom se počeo viđati početkom godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +2 Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Celebrity Nives Ivanišević prvim selfijem nakon rođenja sinčića poručila: "Sretna sam!"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Ava Karabatić: ''Nikad nisam padala na poznate muškarce, uvijek su to bili liječnici ili književnici''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene