Sve je znala!

101-godišnji glumac obožava svoju suprugu od 1954. godine, a kad ju je varao, to bi joj i priznao

Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) +0 Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubav glumačkog para Kirka Douglasa i Anne Buydens nije bila na prvi pogled.

Par je u braku od davne 1954. godine.

Pogledaj i ovo Michael i Kirk Douglas (Foto: Profimedia) Veliko priznanje Michael Douglas dobio zvijezdu na Stazi slavnih, i to u blizini one svoga oca

Nedavni sunčani dan u Los Angelesu, 101-godišnji glumac Kirk Douglas i njegova 99-godišnja supruga Anne Buydens iskoristili su za izlazak.

Iako se zbog godina kreću uz pomoć invalidskih kolica te medicinskog osoblja, par je uživao u toplom i sunčanom danu, a nas su podsjetili na svoju ljubavnu priču koja traje već desetljećima, točnije otkad je Kirk sreo glumicu i producenticu na setu filma "Act of Love" u romantičnom Parizu.

Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

On se tada friško rastao od prve supruge Diane Dill s kojom ima sinove Michaela i Joela, a žene su na njega padale kao kruške.

"Bila je užasna, najkompliciranija žena koju sam ikad upoznao. Bio sam tada velika filmska zvijezda, a kada sam ju pozvao na večeru, zahvalila mi se na pozivu i rekla da je jako umorna", jednom je prilikom izjavio glumac koji je otkrio kako ju je htio izvesti u tada najskuplji restoran u Gradu ljubavi.

No njegova voljena supruga otkrila je kako se uljudno zahvalila na pozivu te rekla da će doma pripremiti kajganu, a ne da je umorna. "Nije očekivao tako nešto", zaključila je Anne, dok je Kirk kroz smijeh rekao kako je tada pomislio da je "k***". No umjesto da odustane od nje, Kirk ju je prestao osvajati i pričati o sebi te ju je počeo slušati. Glumica i producentica tada mu je dopustila da ju osvoji te nije pogriješila.

Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Foto: Getty

No njihov brak nije uvijek bio savršen, a Anne je suprugu oprostila brojne preljube, kao što su oni s Ritom Hayworth, Patricijom Neal i Christinom Crawford. "Kirk nikada nije skrivao afere od mene, a ja sam kao Europljanka znala da je potpuna vjernost u braku mit", otkrila je Anne u knjizi o njihovoj ljubavi koju su zajedno napisali.

Anne je glumcu rodila još dva sina, Petera i Erica, no Eric je preminuo 2004. godine zbog predoziranja alkoholom i lijekovima.

Glumac će u prosincu navršiti 102 godine, no kako je otkrio njegov sin Michael, još uvijek vježba s privatnim trenerom te nastoji biti što aktivniji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene