Snimila desetke uloga

Zvijezda kultne serije "Bolji život" preminula u 80. godini, tužnu vijest potvrdili su njezini prijatelji

Ljiljana Sedlar Ljiljana Sedlar Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Sedlar +0 Ljiljana Sedlar Galerija

Glumica Ljiljana Sedlar preminula je u 80. godini., a gledatelji će je pamtiti po brojnim ulogama koje je snimila tijekom uspješne karijere.

Srpska glumica Ljiljana Sedlar preminula je u 80. godini nakon teške bolesti, a tužnu su vijest za Kurir potvrdili njezini bliski prijatelji.

Ljiljana je bila jedna od najpoznatijih glumica bivše Jugoslavije, a prvu veliku ulogu, koja ju je proslavila, odigrala je u filmu "Pod staklenim zvonom", nakon čega su slijedile uloge u "Otpisanima", "Moj tata na određeno vrijeme", "Žikina dinastija", "Razvod na određno vrijeme", Špijun na štiklama" i druge, a uloga koja joj je obilježila život bila je ona Dude Pavlović u seriji "Bolji život".

Posljednju je snimila je 1998. godine u filmu "Vraćanje", a bila je i dugogodišnja članica Beogradskog dramskog pozorišta.

Ljiljana je rođena 1. studenog 1943. godine u Beogradu, a u bogatoj karijeri odigrala je desetke uloga po kojima će zauvijek ostati zapamćena.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vučić - 4 Sanja Vučić - 3 Sanja Vučić - 2 Sanja Vučić - 1 +7 Sanja Vučić - 2 Celebrity Bivša uraganka održala koncert u Zagrebu bez drugih kolegica, a neizlječiva bolest nije joj pomrsila planove da radi ono što najviše voli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene