Ima prioritete!

Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari

Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini) Valentina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: PR) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Đonlić Rađa, Gabriela Pilić, Paula Jeričević (Foto: Andrea Paić) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Zgodnu plavušu šira javnost upoznala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je nastupala s novinarom IN magazina Davorom Garićem.

Lijepu i talentiranu Valentinu Walme plesni svijet poznaje već godinama.

Pogledaj i ovo Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Veseli i nasmijani! Pobjednica Plesa sa zvijezdama u zagrljaju oba partnera, ekipa snimljena u izlasku prvi put poslije kraja showa!

Šira javnost zgodnu plavušu upoznala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je nastupala s novinarom IN magazina Davorom Garićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Vitko i savršeno utrenirano tijelo, raskošna kosa te lijepo lice bili su indikacija da publika Tinu neće zaboraviti ni nakon završetka popularnog showa. I upravo je tako bilo.

Valentina je rado viđen gost raznih domaćih evenata, poput ovog koji je organizirala Zadovoljna akademija, broj obožavatelja na društvenim mrežama raste joj iz dana u dan, a plesnih angažmana sve je više. Tako će Valentina i ljeto provesti radno kao i svako dosad, no uzet će barem desetak dana odmora nakon toga.

"Fotki će sigurno biti", poručuje Valentina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Otkad su se ugasile kamere showa, talentirana plesačica ističe kako se "skoro pa ništa" nije promijenilo, osim što joj fali uzbuđenje koje je pratilo show. "Svi se čujemo svaki tjedan i svima nam fale zajedničke probe i emisije", otkrila je za ostatak vesele ekipe koja je publiku svaku nedjelju prikovala za male ekrane.

"Uvijek sam bila skromna i ovo mi i dalje nije stvarno, da rastu sljedbenici i da me ljudi prepoznaju na ulici. Godi mi to, ali smiješno mi je jer ja sebe ne doživljavam tako. Lijepo je čuti toliko pozitivnih komentara, pogotovo od žena", iskreno nam priznaje ljepotica.

Ono što će posebno zanimati muški dio publike jest da je njezino srce još uvijek neosvojeno, no udvarača itekako ima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

"Ima nekoliko kandidata koji su jako originalni i smiješni, ali i dalje sam slobodna i mislim da ću i ostati. Treba mi da se malo posložim u glavi sama sa sobom, posao i karijera su mi sada na prvom mjestu, a znamo mi žene da kad nam je to na prvom mjestu, nema baš puno mjesta za još nekog, ali nikad ne znaš."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

A što je najluđe napravila radi ljubavi? "Otišla sam na drugi kraj Hrvatske, čak sam napisala i knjigu za svog jednog dečka. Ja imam svoj primjerak, on svoj, ali što će tko od nas napraviti sa svojim primjerkom, to samo mi znamo", zaključuje plesačica.

Mi joj želimo dugo, toplo ljeto i još puno sreće i uspjeha na poslovnom i privatnom planu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (Foto: Instagram) Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +5 Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Celebrity Stalloneove seksi kćeri pokazale koliko se njihov slavni tata dobro provodi na obali Lijepe Naše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene