Neobjavljen intervju

Kći kralja rock n' rolla progovorila o braku s kontroverznim glazbenikom u koji je ušla da ga pokuša spasiti

Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) +0 Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Galerija

Lisa Marie Presley i Michael Jackson rastali su se 1996. godine, a ona tvrdi kako ništa nije ukazivalo na to da je zlostavljao djecu.

Kći Elvisa Presleyja je u nikad objavljenom intervjuu iz 2003. godine objasnila kako je njezin brak s Michaelom Jacksonom bio pokušaj da ga spasi. Lisa Marie Presley je istaknula kako ju je Jackson opčinio svojim jadikovkama te je ona na sebe preuzela teret da pokuša promijeniti njegov život, piše Mirror.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Brojne tragedije Udavala se četiri puta, a iako odmalena živi u golemoj raskoši, život joj je protkan gubicima

U intervjuu je ispričala kako se prvi put susrela s Jacksonom kada je bila tinejdžerka, a u to vrijeme je bila u vezi s Dannyjem Keoughom, koji joj je kasnije postao prvi suprug.

Nije imala nikakav interes za Jacksona u to vrijeme, a ponovno ih je spojio zajednički prijatelj nekoliko godina kasnije. "Odmah mi je počeo pričati i tome što su ljudi znali o njemu i što je zapravo istina. Povuče vas ta cijela "jadan ja" priča", kaže Lisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited to be here at Graceland opening this new exhibit Growing Up Presley. Hope you all enjoy this little insight to my life. #elvisweek2018 #graceland #growinguppresley @rileykeough #wherenoonestandsalone #chapelinthewoods #elvispresley

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on

Odmah ju je privukao, a u to vrijeme je smatrala kako je dobro da je Michael Jackson u javnosti potpuno drugačija osoba od one koja je u privatnom životu. "Sve mi se to činilo misteriozno i to me privlačilo, no upravo to je bio cijeli problem s našom vezom", kaže Presley.

"Vjerovala sam svemu što je govorio. Bio je jako uvjerljiv iz nekog razloga", kaže. Glavni problem njihovog prekida bila je upravo činjenica da se pravio nešto što nije bio.

Lisa Marie Presley i Michael Jackson rastali su se 1996. godine, a ona tvrdi kako ništa nije ukazivalo na to da je zlostavljao djecu. Lisa tvrdi da bi ga ona prva napala, no branila ga je od onda jer nije svjedočila nikakvim takvim događajima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene