besprijekorna

Jedna je od najzgodnijih: Badić neobičnog kroja dodatno naglasio savršenu liniju umirovljene sportašice

Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: AFP) +0 Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Galerija

Lindsey Vonn i P. K. Subban u vezi su od 2017. godine, a lani su se zaručili, no zbog pandemije koronavirusa morali su odgoditi vjenčanje.

Bivša skijašica Lindsey Vonn i njezin zaručnik P. K. Subban odabrali su meksički Cabo San Lucas za ljetni odmor, a zlatna olimpijka svojom je figurom sve bacila u drugi plan. Paparazzi su je ulovili dok se u badiću sunčala na luksuznoj jahti te je pokazala svoju savršenu figuru.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) spremna za novu ljubav Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

Jednodijelni bijeli kupaći kostim neobičnog kroja otkrio je njezinu vitku liniju, a sportašica je i na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s putovanja koje ju je zadivilo. Osvrnula se i na činjenicu da je već trebala stati pred oltar sa svojim zaručnikom, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove.

"Trebali smo već biti vjenčani, ali sam sretna što smo mogli na poseban način proslaviti godinu dana od zaruka. Hvala ti što me voliš", napisala je Lindsey u opisu videa u kojem pleše sa svojim zaručnikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Should have been married by now... but happy and thankful to celebrate our one year engagement instead. Thank you for surprising me and loving me @subbanator 🙏🏻❤️

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Subban je inače igrač hokeja na ledu, a sa svojom zaručnicom već neko vrijeme živi u vili u Los Angelesu. Par se upoznao 2017. godine, a tada su se počeli i viđati. Prije toga Lindsey je od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene