''Skidaj se''

Lidija Bačić vrućim fotkama iz saune podigla niske temperature, ona ne odustaje od ljeta

Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +22 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 Galerija

Lidija Bačić Lille objavile je vruće fotke iz saune i pokazala svoju vitku figuru u plavom kupaćem kostimu.

Lidija Bačić Lille pokazala je da ljeto još nikako nije gotovo, a iako temperature vani više nisu vruće, ona svojim objavama itekako podiže temperaturu svojim pratiteljima.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Lille je ovog puta pozirala u sauni, a svoje seksi obline pokazala je u plavom kupaćem kostimu s uzorkom.

U nekoliko zavodljivih poza, Lidija je sjedila u sauni, a svojim opisima sama je opisala što njeni pratitelji mogu napisati na njenu pojavu.

''Hot!'', ''Ooh la la'', napisala je u opise fotografija.

''Lille, ljubaaaviiiii'', ''Izgledaš vatreno'', ''Kakva seksi žena'', ''Top'', ''Skidaj sve sa sebe, u sauni si'', ''Nema mene da se skupa grijemo'', pisali su joj fascinirani pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Još je jednom potvrdila i ono što na svojem profilu na Instagramu ističe stalno, a to je da ne koristi filtere i fotošop jer u stvarnosti izgleda isto kao na fotografijama koje sama objavljuje. O tome je jednom progovorila i za DNEVNIK.HR.

"Ti pusti filteri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliči, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom, pa ja osobno ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je Lile.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Berben Iris Berben Iris Berben Iris Berben +3 Iris Berben Zanimljivosti Vjerovali ili ne, ova žena ima 72 godine, a poharala je modnu pistu bolje od većine njezinih mlađih kolegica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene