Svatko u svom filmu

Evo kako zvijezde slave Dan zaljubljenih: Neki su u problemima, a neke je dočekalo pravo iznenađenje!

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Valentinovo Kylie Jenner i Travisa Scotta (Foto: Instagram) Valentinovo Kylie Jenner i Travisa Scotta (Foto: Instagram) Liam Payne i Naomi Campbell (Foto: AFP) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Izgleda kako je Liam Payne pod popriličnim stresom uoči Valentinova dok ga povezuju s jednom od najuspješnijih manekenki svih vremena Naomi Campbell, dok su Miley Cyurs i Kylie Jenner jedva dočekale današnji dan.

Popularni pjevač Liam Payne koji navodno već nekoliko mjeseci ljubi manekenku Naomi Campbell, otkrio je na svom profilu na Instagramu kako je pod velikim pritiskom zbog ovogodišnjeg Valentinova.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomutnja oko prstena Zaručena je ili ipak nije? Teen zvijezda se oglasila!

25-godišnji pjevač i bivši član grupe One Direction otkrio je svoja razmišljanja usred najglasnijih šuškanja o vezi s Naomi, koja je je od njega starija čak 23 godine.

Naime, u snimci uživo kojoj se pridružila i pjevačica Rita Ora, Liam je postavio pitanje "Zašto ljubav ne može biti jednostavna?"

Liam i Rita su se zajedno s obožavateljima dotakli teme Dana zaljubljenih. Tako ju je Liam upitao kako planira provesti najromantičniji dan u godini, na što mu je ona odgovorila da bi taj dan trebala provesti u zrakoplovu na putu na australsku turneju.

"Ne volim Valentinovo baš. Mislim da je to previše materijalizirano sve i preveliki se pritisak oko toga stvara", izjavila je Rita.

"Meni govoriš! Zašto ljubav ne može biti jednostavna", upitao ju je na to Liam.

Navode o novoj ljubavi između Liama i Naomi ovih je dana rasplamsala i činjenica da su se pojavili na zabavi nakon dodjele ovogodišnjih BAFTI u Londonu.

Naomi je nedavno lajkala Liamovu fotografiju na Instagramu, a otkriveno je i da zajedno vježbaju pa čak i to da ga je ona sama fotografirala s gomilom lanaca oko vrata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on


Iako nam je možda teško povjerovati u ovaj par, čini se kako su se stvari među njima tek počele zahuktavati te da će priča tek dobiti pravi nastavak.

Ovogodišnje Valentinovo drugo je po redu koje će manekenka Kylie Jenner i reper Travis Scott provesti zajedno, a Dan zaljubljenih su odlučili proslaviti unaprijed.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie se na svom profilu na Instagramu pohvalila tunelom u obliku srca načinjenim od cvjetova ruža, koji joj je Travis aranžirao u njihovu domu. Uz stotine ružinih pupoljaka, Travis je zapalio svijeće za dodatnu romantiku.

Promovirajući posljednju kolekciju make upa koju je lansirala uoči Dana zaljubljenih, Kylie je svojim obožavateljima otkrila što bi voljela dobiti od svog dragog.

"Nakit, naravno. I to definitivno radije dijamante nego bisere", rekla je Kylie.

A uoči Valentinova, pjevačica Miley Cyrus koja je odnedavno u sretno braku s glumcem Liamom Hemsworthom, otkrila je dio svojih planova.

26-godišnja pjevačica objavila je na svom profilu na Twitteru fotografiju iz 2014. godine, s jednog od koncerata, na kojoj drži raširene noge visoko u zraku.

"Kada ti na Valentinovo dragi kaže "bok"", napisala je Miley uz objavu i tako dala naslutiti što će ona i Liam raditi tijekom današnjeg dana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +5 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Cardi B (Foto: Getty) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: AFP) +5 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Celebrity Proročanstvo se ispunilo? Slavna pjevačica potpalila glasine da je raskinula zaruke

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene