totalno drugačiji od drugih!

Let 3 odradio svoj spektakularni nastup na eurovizijskoj pozornici, rakete i striptiz očito su bili pun pogodak!

Let 3 Let 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 proba Liverpool Let 3 Let 3 Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 - 1 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 +8 Let 3 - 5 Galerija

Let 3 nastupio je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i uspješno se predstavio svojom pjesmom "Mama ŠČ!" te se plasirao u finale!

Let 3 nastupio je sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga sa svojom pjesmom "Mama ŠČ!" te zaradio glasne ovacije spektakularnim nastupom na koji se dugo čekalo.

Pogledaj i ovo Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Evo kako danas izgleda Ostvarila je jedan od najboljih rezultata Hrvatske na Eurosongu, pa se s nostalgijom prisjetila: "Da nije bilo granatiranja dan prije, mi bismo sigurno pobijedili!"

Dečki su podigli atmosferu u Liverpoolu i izveli nastup za pamćenje o kojem će se još dugo pričati, a kojim su izborili svoje mjesto u velikom finalu Eurosonga

Dečki na početku nastupa na pozornici nisu imali instrumente i izveli su plesnu koreografiju, a cijela dvorana s njima je uglas vikala "ŠČ!".

Nastupili su u istim kostimima s Dore, koje su nasred nastupa skinuli i ostali u potkošuljama i gaćama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Osim njih u prvoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici Norveške, Malte, Srbije, Latvije, Portugala, Irske, Švicarske, Izraela, Moldavije, Švedske, Azerbajdžana, Češke, Nizozemske i Finske.

Gledatelje i natjecatelje kroz polufinalne večeri vode glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon te ukrajinska pjevačica Julia Sanina, a u finalu će im se pridružiti i popularni televizijski voditelj Graham Norton.

Druga polufinalna večer Eurosonga je u četvrtak 11. svibnja, dok je veliko finale zakazano za subotu 13. svibnja. Izravan plasman u finale imaju predstavnici Francuske, Italije, Njemačke, Španjolske i Velike Britanije, zemalja koji čine takozvanu veliku petorku Eurosonga.

Iako je Ukrajina prošle godine pobijedila na Eurosongu, domaćinstvo Eurosonga preuzela je Velika Britanija čiji je predstavnik pobijedio na prethodnom natjecanju, i to zbog rata u Ukrajini. "Ujedinjeni u glazbi" slogan je ovogodišnjeg Eurosonga koji demonstrira partnerstvo između Velike Britanije i Ukrajine te grada Liverpoola, domaćina natjecanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 1 Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 3 Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 4 Zoran Prodanović Prlja i supruga Marija - 1 +25 Zoran Prodanović Prlja i supruga Marija - 2 Celebrity Prljine supruga i kćeri u rijetkom javnom pojavljivanju pokazale da su njegova najveća podrška!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 +15 Luke Black - 1 Celebrity Predstavnik Srbije detaljem na košulji odao je počast žrtvama masakra, a na kraju nastupa nije krio emocije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene