Sve za ljepotu

Brena vrišteći umalo pobjegla iz kozmetičkog salona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica se ne miri s godinama i starenjem. Svako toliko pojavi se neki novi tretman koji garantira ljepotu i mladost.

Balkanska diva, Lepa Brena poznata je po tome da jako pazi na svoj izgled. Iako i dalje ima duge noge za medalju, neki drugi dijelovi tijela ipak trebaju povremeno održavanje.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Bijesna Brena: 'Sve otmice su otkrivene osim one našeg Stefana'

Kako bi bila u tijeku sa svjetskim trendovima, pjevačica je odlučila isprobati tretman poznatiji kao 'vampirski tretman', odnosno vampirski filer.

Brena se ne odriče dekoltea ni u 56-toj: Otela show!

Radi se o tome da vam najprije izvade krv, a potom je ponovo ubrizgavaju. Brena se odlučila pomladiti lice i područje vrata i dekoltea.

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, Brena je izdržala ubrizgavanje krvi u lice iako je trpila jake bolove, međutim, kad je na red došao dekolte, pjevačica je navodno počela vrištati od bolova i pokušala pobjeći sa stola.

rezultati ovog tretmana vidljivi su 18 mjeseci. Vrlo je popularan u svijetu, a među prvima ga je isprobala, pokušajte pogoditi... pogodili ste, Kim Kardashian.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene