gradi karijeru

Leona Paraminski o životu u Kaliforniji: Otkrila nove planove i što joj najviše nedostaje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkada je otišla živjeti u Kaliforniju i nije požalila. Lijepa Leona Paraminski otkrila je svoje nove izazove i želje...

Lijepa glumica Leona Paraminski prošle je godine odselila sa suprugom Tinom Komljenovićem, doktorom elektrotehnike, u Santa Barbaru u Kaliforniji. I dalje su sretni i zaljubljeni, a žele i proširiti svoju malo obitelj nakon 3 godine braka.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski (Foto: Instagram) Ne skida osmijeh s lica Hrvatska glumica živi američki san: "Santa Barbara je najljepše mjesto za život"

Leona Paraminski ulogom u predstavi 'Dead Man’s Cell Phone' oduševila kritičare u Americi

'Vjerujem da ću biti genijalna majka. Pokušat ću djetetu prenijeti svoja znanja i pustiti ga da bude ono što jest', rekla je Leona za Story. Naša poznata glumica ostvarila je i nekoliko uloga, pa je tako odigrala prvu kazališnu ulogu u predstavi 'Dead Man's Cell Phone' nakon čega je pokupila sjajne kritike.

'Bilo je odlično, potpuno drugačije iskustvo, probila sam led glumeći na engleskom jeziku', kaže glumica kojoj godi život u Kaliforniji. 'Obožavam blizinu i miris oceana, ne može se uspoređivati s našim morem, ali svejedno je predivno', dodaje Leona kojoj ipak najviše nedostaje naša domaća hrana a u budućnosti se vidi s puno djece u kućici na nekom našem otoku.

Za sada je to daleka budućnost, a kako je krenulo za Leonu će se tek čuti. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene