Ambiciozna Slavonka

Lijepa Leona nova je Miss Požeško-slavonske županije, ostvarila joj se velika želja da vidi kako izgleda svijet mode i glamura!

Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 1 Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 1 Mihael Vukoje / PR MISS HRVATSKE/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 4 Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 2 Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 1 +0 Izbor za Miss Požeško-slavonske županije - 3 Galerija

Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije! Pobjednica dolazi iz Požege i zove se Leona Maroši!

Jedanaest lijepih djevojaka natjecalo se se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, a samo jedna od njih mogla je steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske 2023 za Miss svijeta.

Pobjednicom je proglašena Leona Maroši, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao druga pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao prva pratilja. Lijepa novoizabrana Miss Leona dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Visoka je 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitanje i duge šetnje od minimalno deset kilometara, svoju formu održava i plivanjem, dok joj je velika ljubav ples. Odlično govori engleski jezik, a prijavom na izbor za Miss željela je vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura.

Kutjevo, kao omiljeno mjesto gostiju i turista iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, poznato je po gotovo osam stoljetnoj tradiciji uzgoja vinove loze na obroncima Krndije i proizvodnji kvalitetnih vina. Kada su u pitanju kutjevačke manifestacije, dugoočekivani izbor za Miss donio je i pravo modno osvježenje na pragu jeseni. Djevojke su nosile odjeću butika Glamour i vjenčanice Nikolina. Uljepšavali su ih Sanela Andrijanić, koja je bila zadužena za kosu, te vizažistice Sonja Rožić i Lea Dragojević. U programu koji je vodio Branko Uvodić nastupili su Bernarda Bobovečki, Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.

"Posebno zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru, najzaslužnijem što se izbor održao u Kutjevu, i iznimno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenome natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske", izjavila je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora Miss Hrvatske.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 4 Donatella Versace - 2 +26 Donatella Versace - 9 Nekad i sad Anđeosku ljepotu izobličila je plastičnim operacijama, sad pokušava popraviti štetu koju si je nanijela, a na njoj su ostale prepoznatljive samo dvije stvari

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Esteriore Brothers, Supertalent +21 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Evo zbog koga se Šuput crvenjela i pokušala zatajiti da ima muža, a onda se odlučila na neočekivan potez: "Ma, nije to ništa ozbiljno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene