Bilo je to 2002.

Naša pjevačica se prisjetila početaka svoje karijere i iznenadila fanove starim fotkama

Lana Klingor Lana Klingor Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Klingor Galerija

Lana Klingor Mihić nekada je pjevala za grupu ET.

Lana Klingor Mihić (39) podijelila je na Instagramu fotografije iz prošlosti, dok je još nastupala s grupom ET. 

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

"Šetnja stazom sjećanja. Hvala Marini koja mi je ovo poslala. Ja nemam ni jednu fotku iz tog razdoblja i to mi je baš žao", napisala je Lana. Dodala je kako je riječ o slikama iz 2002., a upitala je i fanove tko se sjeća tog razdoblja. 

"Tad sam imala nekih 7,8 godina i skakala na hitove po kući. Imala sam i tvoj poster", "Najbolji koncert na kojem sam bila je bio vaš!", "ET je bio najljepši s tobom", "Znam da sam bila očarana kako dobro izgledaš", "Koji struk", "Predobro vrijeme, pjesme hitovi", komentirali su obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walk through a memory lane ... hvala Marini koja mi je ovo poslala. ❤️ Ja nemam ni jednu fotku iz tog razdoblja i to mi je bas zao. #2002 #lanatheklingor #et #electroteam TKO SE SJEĆA? 😊

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Inače, Lana se natjecala u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" čije je snimanje i emitiranje prekinuto do daljenjga zbog zdravlja i sigurnosti članova produkcije. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) +0 Rade Šerbedžija (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Legendarni Rade Šerbedžija oglasio se neobičnom snimkom, pa oduševio fanove

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene