''Brutalno zamamno!''

Lana Jurčević u seksi haljinici zavodljivo zaplesala i istaknula dekolte i obline: ''Kao da nemam ništa na sebi!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +0 Lana Jurčević Galerija

Pjevačica Lana Jurčević objavila je interesantan videozapis i u haljini pokazala svoje ženstvene obline koje s ponosom nosi!

Naša pjevačica Lana Jurčević s ponosom se zalaže za realistična ženska tijela i progovara o prihvaćanju svojeg tijela s vrlinama i manama, a često svoje savjete dijeli sa svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Lana je već nekoliko puta istaknula da s ponosom nosi svoje obline te da se najbolje osjeća u ležernim izdanjima.

To je dokazala i pokazala i ovog puta snimivši videozapis u ružičastoj haljini jednostavnog kroja koja baš gdje treba ističe Lanine obline, a Lana je u opis napisala da za ljepotu nekad trpi – ali da se u privatno vrijeme želi osjećati kao da ništa nema na sebi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

''Za pozornicu i snimanja, roba me može i čupat i pikat i stezat i rezat. Ali u moje privatno vrijeme, ne želim osjećati da imam išta na sebi. Samo moram odlučiti gdje ću ovu svilenu ljepoticu prošetati!'' podijelila je svoje mišljenje s pratiteljima.

Mnogi pratitelji podržavaju je u njenom nastojanju da normalizira nedostatke na ženskom tijelu koji zapravo nisu nedostatci već realan ženski izgled, a ovo su samo neki od komentara podrške.

''Ja tu o kilama uopće ne bih pričala jer ih ne vidim, vidim predivnu mladu ženu sa savršenim oblinama i totalno me briga da li imaš ili nemaš celulita!'' napisala je jedna obožavateljica.

''Primjer kako treba izgledati prava dama, žena, to znači ženstveno! Prirodno, a brutalno izazovno i zamamno!'' napisao je jedan pratitelj.

''Lana, prekrasna si u moru istih. Tako jedinstvena!''

Evo što je Lana nedavno rekla o prihvaćanju svog tijela:

''Ja sam izbacila onu sliku koja je po svim mjerilima i svi menadžeri na svijetu bi rekli ''ne možeš izbacivat sliku gdje ti se vidi celulit, škemba i to'', ali mislim da sam ja tako neki odnos s ljudima uspjela postić i izgradit gdje mene netko ne gleda kao komad mesa'', rekla je i dodala: 

''Ako netko gleda ''Zašto njoj sad tu škembica malo strši?!'' Ja mislim da je to kao prvo jako smiješno, a drugo, super je prilika da kažem ženama - sve te lijepo pošaljite u mic mic i riješite to, nemojte da vas nitko karakterizira ili vrednuje po tome koji ste konfekcijski broj'', zaključila je. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Judd - 4 Naomi Judd - 6 Naomi Judd - 5 Naomi Judd - 3 +11 Naomi Judd - 2 Celebrity Kći country pjevačice otkrila detalje smrti koji su šokirali javnost: ''Pitala me hoću li biti uz nju...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox - 4 Megan Fox - 5 Megan Fox - 1 +23 Megan Fox - 3 Celebrity Megan Fox šokirala velikom promjenom, a duboki izrez na grudima pokazao je i više nego što je trebao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene