Lijep prizor

Lana Jurčević ne pokazuje često dečka na društvenim mrežama, ali sada je za to imala poseban razlog

Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju s dečkom Filipom Kratofilom, i to povodom godišnjice njihove veze.

Naša pjevačica Lana Jurčević nema naviku na društvenim mrežama objavljivati fotografije sa svojim dečkom Filipom Kratofilom, no sada je imala poseban razlog da podijeli njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 Dugo ga je tajila! Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

Naime, Lana i Filip proslavili su treću godišnjicu veze, a ona je tim povodom objavila fotografiju na kojoj mu leži u zagrljaju pored bazena.

"Tri godine. Moj najbolji prijatelj", napisala je Lana uz objavu.

"Već? Neka ih je još puno, puno", "Volim vas", "Savršen par", "Blago onom tko te ima", "Prekrasna slika i vi ste", "Predivno! Nek' ljubav traje još milijun godina", "Mislim da je on ipak tvoja sreća. Bar ti tako izgledaš", "Slatki ste", poručili su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on

Lana i Filip zajedno su tri godine, a jednom je prilikom otkrila da on ne voli medijsku pažnju i da njoj to odgovara. Od početka njihove veze objavila je tek nekoliko njegovih fotografija na društvenim mrežama, no ni na jednoj se nije jasno vidjelo njegovo lice.

"Život te iznenadi kad najmanje razmišljaš i bilo što kalkuliraš. Ja mislim da stvari sjednu uvijek u trenutku kad je čovjek spreman za to, a meni se, eto, tako nekako poklopilo! Znam, znam... Sad ide u pozadini slika s plaže, sve znam'', kroz smijeh je izjavila za IN magazin nakon što su u vezi bili nešto više od godinu dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene