u slatkom iščekivanju

Naša trudna glumica simpatičnom fotkom odala spol svoje bebe, a priznala je i da se tome nadala

Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Goran Perešin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Galerija

Lana Gojak Bajt na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži ružičasti dječji bodi uz koju je potvrdila da će roditi djevojčicu.

Glumica Lana Gojak Bajt na svojemu je Instagramu objavila fotografiju kojom je odala spol bebe koju nosi.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

"Pripreme za našu curicu u tijeku", napisala je uz fotku na kojoj u ruci drži ružičasti dječji bodi, a da nosi curicu natuknula je i u svojoj prethodnoj objavi na društvenoj mreži.

"Nosim plavo, ali razmišljam ružičasto", napisala je uz fotku na kojoj se u plavoj haljini drži za svoj trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Lana, koja bi trebala roditi krajem srpnja, za časopis Story je priznala i da se nadala kako nosi curicu.

"Ja sam odmah znala da nosim djevojčicu, a kasnije su nam to i potvrdili što nas je jako razveselilo", kazala je glumica koja je i u trudnoći dugo ostala aktivna i nastavila trčati, no otkrila je da joj je to sada, zbog povećeg trbuha, postalo naporno pa je odlučila pauzirati do poroda, ali da i dalje svakog jutra vježba jogu.

Pohvalila se i da, osim mučnina na samom početku trudnoće, nije imala više nikakvih tegoba.

Lana je doznala da je trudna dva dana nakon svojeg rođendana, a sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu početkom ožujka. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo će biti prvo dijete, a za Story j otkrila i da budući tata već priča s bebicom u trbuhu i pošta joj lijepu glazbu.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene