Kontroverzna pjevačica

Gaga kakvu nismo navikli vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga za spoj sa svojim zaručnikom odlučila se na skroz drugačiji imidž.

Na spomen Lady Gage mnogima na pamet padnu nevjerojatne modne kombinacije kao što je haljina od mesa ili lude instalacije. No, Gaga ima i svojih 'normalnih' trenutaka pa je tako za spoj sa zaručnikom Taylorom Kinneyjem obukla predivnu lepršavu haljinu kreatora Christiana Siriana.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

 

 

Thank you Christian Siriano for this beautiful dress, perfect for a special ocassion date night if you want to make him ( or her! ) blush

A photo posted by The Countess (@ladygaga) on

 

Njemu se zahvalila i na Instagramu te napisala da je ova haljina kao stvorena da se osoba s kojom idete na spoj zacrveni od glave do pete.

Par je očito imao dovoljno razloga za slavlje jer je Gaga osvojila nominacije i za Zlatni Globus i nagradu Grammy. Prva njezina nominacija za nagradu Zlatni Globus stigla je za ulogu u seriji American Horror Story: Hotel, dok je nominaciju za nagradu Grammy dobila za pjesmu 'Til It Happens To You'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene