Slupali skupi automobil

Kumovi Petra Graše i Aleksandra Vučića u Beogradu doživjeli prometnu nesreću, pogledajte fotografije s mjesta događaja

Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić Vesna Lalić/Nova.rs 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tomaž Kavčić Nikola Petrović Tomaž Kavčić i Aleksandar Vučić Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje i Dino Rađa Tomaž Kavčić i supruga Flavija Tomaž Kavčić i supruga Flavija Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Goran Bogdan i Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić +4 Tomaž Kavčić, Aleksandar Vučić, Borut Pahor Galerija

Tomaž Kavčić, vjenčani kum Petra Graše, blizak je i sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, a nedavno je s njegovim kumom Nikolom Petrovićem doživio prometnu nesreću.

Kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, nedavno je u Beogradu slupao svoj skupocjeni McLaren, a s njim je u automobilu u trenutku nesreće bio i Tomaž Kavčić, poznati slovenski chef i vjenčani kum Petra Graše, doznaje portal Nova.rs.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

Petrović, koji je upravljao automobilom, udario je u ogradu, oborio tri stupa i udario u drugi automobil, a prilikom očevida dugo je bio u policijskom automobilu s kapom na glavi, dok je Kavčić stajao ispred automobila.

Fotografije s mjesta nesreće pogledajte u galeriji.

Inače, Grašin kum blizak je prijatelj srpskog predsjednika te je i počasni konzul Srbije u Ljubljani, a Vučić je na svojem profilu na Instagramu dijelio fotografije s njihovih zajedničkih druženja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kavčić je bio jedan od trojice Grašinih kumova na vjenčanju s Hanom Huljić, uz bivšeg košarkaša Dina Rađu i pjevačeva prijatelja iz djetinjstva Šimu Poduju.

Slovenski chef blizak je i s Grašinom bivšom partnericom, pjevačicom Danijelom Martinović, s kojom je ostao u dobrim odnosima i nakon njihova prekida 2021. godine. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tomaz Kavcic (@tomazkavcic)

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 1 In Magazin: Pedro Soltz - 7 +26 In Magazin: Pedro Soltz - 4 Celebrity Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene