A oglasila se i ona

Atraktivna uraganka poslije dečka kojeg je skrivala ljubi tri godine mlađeg glumca? Novu vezu komentirao je i njezin poznati otac

Grupa Hurricane - 3 Grupa Hurricane - 3 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 3 Galerija

Ksenija Knežević iz grupe Hurricane ovih dana puni medijske stupce u Srbiji svojim ljubavnim životom i navodnom vezom s glumcem Pavlom Mensorom.

Pjevačica Ksenija Knežević (25), koja je s grupom Hurricane ove godine predstavljala Srbiju na Euroviziji, navodno je u vezi s tri godine mlađim glumcem Pavlom Mensurom, pišu srpski mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Oboje su nedavno prekinuli dugogodišnje veze, pa se pretpostavlja da su to napravili jedno zbog drugog, a o svemu se oglasila i Ksenija, no nije htjela komentirati glasine.

"Sve što je vezano za moj ljubavni, to jest privatan život, ne bih komentirala već ću zadržati za sebe" rekla je Ksenija za 24sedam.

Vezu je prokomentirao i njezin otac, pjevač Nenad Knežević Knez.

"Meni je njena sreća najvažnija, ako je ona sretna i ja sam. Pavla nisam imao priliku upoznati", kazao je kratko za Pink.

Srpski mediji pišu i da je atraktivna hurikanka prije Pavla više od pet godina bila u vezi s tajanstvenim Nikolom kojeg je skrivala od javnosti, no nije tajila da je zaljubljena.

"Dečka s kojim sam u vezi poznajem cijeli život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram uskoro brak ni djecu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vrijeme za to, udat ću se, neću bježati od toga", ispričala je Ksenija jednom prilikom.

Pavle je prije Ksenije ljubio kolegicu Ivanu Zečević, a zanimljivo je da i on ima slavne i sin je glumaca Srne Lango i Irfana Mensura.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene