Dolazak nepozvanog gosta

Nakon suza i očaja, Kristina Mandarina pokazala pravu hrabrost i neustrašivo se ponijela u nemirnoj situaciji

Kristina Penava i Prince Kristina Penava i Prince Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava i Prince Kristina Penava i Prince Kristina Penava i Prince Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 5 Kristina Penava Kristina Penava Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 7 Kristina Penava (Foto: Instagram) +1 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Galerija

Kristina Penava Mandarina i Prince uhvatili su se u koštac sa škorpionom kojeg su pronašli u jednoj od soba na Farmi.

Kako vrijeme odmiče turbulencije na Farmi postaju sve jače i učestalije, pogotovo nakon dolaska novih farmera među kojima je i atraktivna Kristina Penava koja se proslavila zahvaljujući prodaji mandarina.

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina zanimljivo Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan

Nakon ulaska u show mlada Kristina nije bila najboljeg raspoloženja, osjećala se neprihvaćeno i odbačeno od ostatka ekipe jer je mislila da se nitko s njom ne želi družiti, što joj nije lako sjelo. Očekivala je i veselila se novim prijateljstvima što nam je sama otkrila prije odlaska na Farmu, no čini se da se njezine želje na početku nisu bile ispunile. Kristina je čak bila zaplakala pred kamera i otkrila kako se osjeća te kako bi voljela da ju ljudi počnu doživljavati. 

No možda stanari promjene svoje mišljenje i dojmove o njoj jer je Kristina pokazala svoju hrabrost i neustrašivost pri susretu s nepozvanim gostom. Naime, ona i Prince su na krevetu pronašli škorpiona kojeg su zajedničkim snagama pokušali otjerati iz sboe.

Kristina je spremno predložila kako uhvatiti škorpiona: "Daj neki papir, daj neku knjigu, nešto!", a Prince je jedanko ozbiljno shvatio zadatak i odlučio je stvar uzeti u svoje ruke.

"U Africi, ako vidiš škorpiona, to je neprijatelj, to je netko tko će te ubiti. Samo jedan ubod i gotov si!“, otkrio je Prince koji je uspio škorpiona smjestiti u drvenu kutiju u kojoj ga je iznio vani kako bi ga pokazao i ostalim farmerima.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene