Opet izgleda drugačije

Kristina Mandarina pozirala u topiću koji joj je jedva obuzdao grudi, detalj na fotki odao novi estetski zahvat?

Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 1 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Galerija

Kristina Penava je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi minijaturni ružičasti topić, a u fokusu su se ponovno našle i njezine usne.

Bivša natjecateljica showa "Farma more i maslina", 22-godišnja Kristina Penava, svojom novom fotkom na Instagramu ponovno je potaknula nagađanja o estetskim zahvatima.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Najpoznatija prodavačica agruma u Hrvatskoj, koja zbog toga nosi nadimak Kristina Mandarina, pozirala je u minijaturnom ružičastom topiću koji je jedva obuzdao njezine umjetne grudi, a u fokusu su se ponovno našle njezine vidno punije usne za koje je na Instagramu dobivala brojne komentare dok nije isključila tu opciju.

Iako je dugo šutjela o korekcijama koje je napravila, sve je pred kamerama ispričala još jednoj bivšoj farmerici, pjevačici Maji Bajamić, kada su se sredinom mjeseca obje vratile u show.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije", kazala je Mandarina koju je sudjelovanje u Farmi, kako sama kaže, jako promijenilo te je shvatila kako ljudi trebaju više cijeniti neke stvari koje im život pruža.

"Prvenstveno sam shvatila da se treba cijeniti mobitel više. Možda zvuči smiješno, ali to treba cijeniti", otkrila je, a iako je imala i neke teške trenutke, priznala je da ne žali zbog sudjelovanja u showu.

Show "Farma more i maslina" približava se svojem kraju, a veliko finale zakazano je za 30. prosinca kada će se doznati tko će od petero finalista odnijeti pobjedu. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene