Baš je popularan!

Jedan od naših najpoznatijih blogera u Sarajevu izazvao pravu pomutnju, a pridružila mu se i novopečena supruga

Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 3 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 3 Armin Durgut/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 2 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 3 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 4 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 1 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 5 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 6 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 7 Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 +2 Kristijan Iličić Galerija

Kristijan Iličić sa suprugom Andreom organizirao je druženje s fanovima u Sarajevu.

Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić s novopečenom suprugom Andreom organizirao je druženje s fanovima u Sarajevu.

Pogledaj i ovo Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 7 Fešta za pamćenje! Vjenčali se jedni od naših najpoznatijih influencera, mlada je promijenila dvije bajkovite vjenčanice, a mladoženja nije krio suze!

Ispred gradske Vijećnice okupila se gomila ljudi raznih uzrasta koji su ga došli upoznati i fotkati se s Kristijanom, što i nije neko iznenađenje s obzirom na to da ga na Instagramu prati preko 325 tisuća ljudi, a on je izdvojio vremena za svakoga od njih.

Iza Kristijana i njegove Andreje je uzbudljiv vikend u kojem su uplovili u zračnu luku, a iako većinu godine provode putujući svijetom, vjenčali su se u Zagrebu.

Među brojnim uzvanicima bili su i neki drugi popularni travel blogeri, poput Travel Toma iz Nizozemske kojeg na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi, influencerskog para Dos Locos De Viaje iz Venezule koji imaju više od 600 tisuća pratitelja, naše poznate blogerice Vanne Bojović, a na svadbi se pojavio i nogometaš Dejan Lovren koji je Andrejin bratić.

Par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)


Kristijan je svoju momačku zabavu organizirao u Meksiku, dok je Andrea istovremeno s društvom slavila u Istri.

Na putovanjima su stekli i brojna poznanstva, od kojih su neka posebno značajna, pa je tako Kristijan u rujnu prošle godine prikupljao novac za jednu obitelj koju je upoznao u Afganistanu i kojoj je pomogao da pobjegne u Australiju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 +8 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u Miamiju mami uzdahe seksi izdanjima, a zasjenila je čak i slavnu bogatašicu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene