ludi provod u Meksiku

Pogledajte fotke s momačke zabave jednog od naših najpopularnijih blogera, još ga malo dijeli od vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristijan Iličić uskoro će uploviti u bračnu luku s Andreom Trgovčević, a momačku zabavu organizirao je u Meksiku.

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić, uskoro će stati pred oltar, a zadnje dane slobode proslavo je u Meksiku.

Pogledaj i ovo Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 3 Baš je popularan! Jedan od naših najpoznatijih blogera u Sarajevu izazvao pravu pomutnju, a pridružila mu se i novopečena supruga

Fotografije s momačke zabave u Cancunu objavo je na svojem Instagramu gdje ga prati preko 320 tisuća ljudi, a okupio je poveću ekipu s kojom se, kako se čini, odlično zabavio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

"I dalje su svi zubi na broju" i "Sve je pod kontrolom", poručio je uz objave s momačke koje su oduševile njegove pratitelje, a ostale fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Kristijanova buduća supruga Andrea Trgovčević u isto je vrijeme organizirala djevojačku zabavu u Istri, čime se također pohvalila na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Trgovcevic (@andrea_trgovcevic)

Kako doznaje Gloria.hr, Kristijan i Andrea vjenčat će se početkom svibnja u jednoj zagrebačkoj crkvi, a poslali su pozivnice u obliku ukrcajne propusnice.

Par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa, a pripreme su sada u punom jeku. U svladavanju plesnih koraka budućim mladencima pomogla je plesačica Gabrijela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", a mladoženja se pohvalio i kako se za vjenčanje priprema i u teretani.

Kristijan i Andrea zajedno putuju svijetom, a njihovim fotografijama dive se stotine tisuća ljudi koji ih prate na društvenim mrežama.

Na putovanjima su stekli i brojna poznanstva, od kojih su neka posebno značajna, pa je tako Kristijan u rujnu prošle godine prikupljao novac za jednu obitelj koju je upoznao u Afganistanu i kojoj je pomogao da pobjegne u Australiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene