Ne baš odgovorno od nje

Kraljevska obitelj okupila se prvi put od pojave pandemije, kraljica zabrinula javnost jednim detaljem

Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) +0 Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Galerija

Kraljica Elizabeta II., princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles okupili su se prvi put od pojave pandemije koronavirusa u dvorcu Windsor.

Britanska kraljevska obitelj okupila se u utorak prvi put od pojave pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Kraljici Elizabeti II. pred dvorcem Windsor pridružili su se princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles, a zajedno su uživali u božićnim pjesmama u izvedbi benda Salvation Army.

Kraljica je zahvalila bendu na izvedbi, ali i za zalaganja vojske spasa tijekom razdoblja pandemije, a događaj je okupio i lokalne volontere koji pomažu tijekom koronakrize.

Kraljevska obitelj zajedno je pozirala pred dvorcem, a svi su držali siguran razmak, no jedan je detalj ipak zabrinuo javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Iako na zajedničkoj fotografiji nitko ne nosi masku, svi su ih nosili ostatak večeri, osim kraljice koja zbog godina spada u rizičnu skupinu za zarazu koronavirusom, a trebala bi i drugima postaviti primjer.

Baš zbog rizika od zaraze, ali i kako bi druge potaknuli na odgovornost, kraljica i njezin suprug princ Phillip ove blagdane provode sami u dvorcu Windsor te prvi put u 33 godine neće proslaviti Božić s ostatkom obitelji. No iako će biti fizički odvojeni od svoje djece i unučadi, planiraju božićno druženje preko Zooma.

S kraljicom će biti samo njezin najmlađi sin, princ Edward i njegova supruga Sophie, a šuška se da će William i Kate Božić proslaviti s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom.

Princ Harry i Meghan Markle, koji su se u ožujku odrekli kraljevskih dužnosti, ostat će u SAD-u i neće dolaziti u Veliku Britaniju u božićno vrijeme.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene