Dvor u panici

Kraljica iselila iz palače, zbog problema koji je nastao u pomoć su joj priskočili i stručnjaci

Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +1 Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 3 Galerija

Kraljica Elizabetha II iselila se iz Buckinghamske palače zbog straha od štakora i bolesti koje oni prenose.

Buckinghamska palača u ozbiljnim je problemima - kraljica Elizabetha se iselila. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Nakon najezde štakora koji su zavladali starim cijevima palače, kraljica i njezin dvor napustili su svoj dom, a u pomoć su pozvani i deratizeri. 

Navodno je kraljica ostala užasnuta brojem glodavaca koji su se počeli pojavljivati i izvirivati iz ventilacije i cijevi u palači te je odmah odlučila otići dok se problem ne riješi. 

"Miševi i štakori su sve veći problem u Londonu, a osobito se to osjeća u jako starim zgradama. Osoblje u prizemlju i podrumu palače sve je uznemirenije povećanjem broja glodavaca koje se može vidjeti kako trčkaraju hodnicima u svako doba dana", rekao je izvor iz Buckinghamske palače. 

Na kraljičinu žalost, s obzirom na to da je London lučki grad na rijeci, malo toga se može učiniti po pitanju suzbijanja rasta broja štakora i miševa. 

Kraljičino je osoblje pozvalo deratizere ne bi li barem malo popravili situaciju. U palači su štakori viđeni čak i u kuhinji, što zbog higijenskih i zdravstvenih razloga definitivno nije prihvatljivo. 

Kraljevska obitelj zajedno s kraljicom napustila je dvor za vrijeme saniranja problema, a navodno se Elizabetha osobito zabrinula zbog zdravstvenih prijetnji koje štakori mogu predstavljati. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene