Strogi zahtjevi?

Kralj Charles spreman je na kompromis oko gorućeg pitanja u obitelji, ali prije toga mora znati važnu stvar!

Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Sprovod kraljice Elizabete II., princ William i princ Harry Sprovod kraljice Elizabete II., princ Harry Princ William i princ Harry Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Princ Harry Prinčevi Harry i William Kralj Charles III. +21 Prinčevi Harry i William - 1 Galerija

Kralj Charles III. spreman je dati titule djeci Meghan Markle i princa Harryja, ali za to će ipak trebati neke procedure.

Kralj Charles III. navodno je spreman dati kraljevske titule malenom Archieju i Lilibet, djeci Meghan Markle i princa Harryja, ali za to će se morati provesti određene procedure.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

''Ovdje postoji upozorenje, a to upozorenje je povjerenje'', rekla je kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl.

Nakon smrti kraljice Elizabete II., članovima kraljevske obitelji mijenjale su se titule pa su mnogi mislili kako će u tom slučaju i djeca princa Harryja dobiti titule. Međutim, to se nije dogodilo, a sada se raspravlja hoće li novi kralj odlučiti da bude drugačije.

Iako nisu dobili titule, Archieju i Lilibet osoblje i ostali suradnici ipak će se morati obraćati s gospodine i gospođo, ali trebat će od kralja zaslužiti povjerenje ukoliko žele i titule.

''Kralj mora znati da može vjerovati toj obitelji'', rekla je Katie.

Kad su Archie i Lilibet rođeni, bili su predaleko niz nasljednu liniju da bi dobili titule princa i princeze zbog pravila kralja Georgea V. iz 1917. godine.

Ali smrt kraljice znači da su oni sada unuci monarha, a ne praunuci, i imaju pravo da ih se oslovljava s princ i princeza i da koriste kraljevske titule.

Međutim, objavljeno je da im kao neaktivnim članovima kraljevske obitelji neće biti dodijeljene titule niti će im se ljudi obraćati s ''Vaše veličanstvo''.

Kraljevski stručnjak Phil Dampier prethodno je za MailOnline rekao da bi dopuštanje njima da postanu princ i princeza bilo klasičan kompromis.

Rekao je: ''Ista se stvar dogodila Diani i Sarah Ferguson nakon što su se razvele od Charlesa i Andrewa. Ali Fergie je i danas vojvotkinja od Yorka.''

''Harry i Meghan bi trebali biti zadovoljni jer korištenje titula princa ili princeze dobro zvuči u Sjedinjenim Američkim Državama'', dodao je Phil.

''No, iako su njihova djeca još uvijek visoko u nasljednoj liniji, neće raditi u kraljevskoj obitelji, pa je sasvim ispravno da ne bi trebali imati titule.''

Harry i Meghan isprva su bili bijesni jer njihova djeca neće dobiti titule, a bliski izvor Russell Myers rekao je da još uvijek postoji određeno nepovjerenje između princa i princeze od Walesa i Sussexovih.

Rekao je: ''Razgovarao sam s nekim vrlo bliskim Williamu i Kate i rekli su: ''Nemojte se zavarati ovim vremenom koje su parovi provodili skupa zbog smrti kraljice. Znam da svi žele da se okupe i da imamo veliko primirje, ali primirje je uglavnom privremeno. Primirje je bilo za kraljicu.''

''I ona bi htjela da se dečki pomire, a William je svakako uputio taj poziv Sussexima da istupe i sudjeluju u toj šetnji. Ali što se Williama tiče, još uvijek postoji jako puno nepovjerenja između njih.''

Podsjetimo, William i Kate te Meghan i Harry prošetali su ispred Windsora pred okupljenim fanovima na radost mnogih, ali čini se da se braća i neće tako brzo pomiriti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jordana Brewster - 3 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster (Foto: AFP) +13 Jordana Brewster - 4 Celebrity Kritizirali su je jer je ljubila drugog samo nekoliko dana nakon razvoda, a sada im pokazuje da su bili u krivu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Meghan Markle Celebrity Bliski suradnici otkrili pravo lice Meghan Markle, zna se i koji joj je glavni cilj od samog početka: "To joj je najveća briga"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene