Pokazala sve

FOTO Najglasnija u kritiziranju sestre, a sad se i ona skinula za naslovnicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim, ti si na potezu!

Čini se da se reality zvijezda Kourtney Kardashian ugledala na svoju sestru Kim pa je odlučila pozirati u golišavom izdanju u visokom stupnju trudnoće.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

35-godišnja majka dvoje djece ponosno je pokazala svoje obline i trudnički trbuh pred vještim okom fotografa Briana Bowena Smitha te pozirala u provokativnim pozama.

Ne podržava je čak ni vlastita obitelj: 'To što je napravila je odvratno!'

Kourtney se jednom od fotografija pohvalila i na svom Instagramu. 'Za mene, golotinja je nešto čega se ne treba sramiti. U svom sam najboljem izdanju kad sam trudna', napisala je u opisu fotografije.

Ironično je to što su američki mediji nedavno pisali kako je Kourtney prednjačila u kritiziranju sestre nakon njezinog golišavog poziranja za naslovnicu Paper magazina.

'Smatra da je to odvratno, pogotovo sad kad je postala majka. Kourtney ne razumije zašto je Kim pristala potpuno gola pozirati na naslovnici časopisa kad zna da će jednoga dana malena North to vidjeti pa će i ona pomisliti da je to u redu', otkrio je nedavno izvor blizak reality obitelji.

 

"To me, nudity is not something to be ashamed of. I'm at my best when I'm pregnant." Check out the full shoot on dujour.com. Shot by @brianbowensmith; styled by @monicarosestyle; makeup by @1maryphillips; hair by #petersavic. @dujourmedia @editor_nv @jasonbinn

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene