"Dva zubeka, sretan!"

Korana i Šarić raznježili fotkom s proslave prvog rođendana malenog Olivera, ne zna se čiji je osmijeh slađi!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarići proslavili su sinov prvi rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelili su i na društvenim mrežama.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić proslavili su prvi rođendan sina Olivera, a slavljeničku fotografiju objavili su na svojim profilima na Instagramu i raznježili svoje pratitelje koji su mu odmah poželjeli sve najbolje.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Mali Oli je danas "veliki" Oli, ali je i dalje mali Oli. Sretan ti prvi rođendan ljubavi", napisala je Korana uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Sretan rođendan lijepom dječaku", "Najbolje dijete na svijetu", "Aaaa sretna ročkalica ekipice", "Sretan rođendan, mališa", "Wohoooo, neka je sretan", "Dva zubeka, sretan", "Jeste najslađi", "Sretan rođendan malom, ali velikom čovječuljku", "Preslatki ste", dio je lijepih želja i komentara koje su dobili.

Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek mjesec dana kasnije.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je tada, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput - 3 Celebrity Najnovije fotografije Majina Blooma uljepšale su dan njezinim pratiteljima: ''Pojest ću ovog malog frajera!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Claudia Romani i Christopher Johns Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 1 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 +15 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Zanimljivosti Uhvaćeni u strastvenom klinču: Ovako to izgleda kad poznati zaborave na paparazze i znatiželjne poglede

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene