Omiljeni domaći par

Ivan Šarić nije ostao imun na emotivnu objavu svoje lijepe partnerice: "Prijatelju moj…"

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 10 +11 Korana Gvozdić - 12 Galerija

Korana Gvozdić posvetila je divnu objavu partneru Ivanu Šariću povodom njegova rođendana.

Komičar Ivan Šarić napunio je 39 godina, a tim mu je povodom njegova partnerica, manekenka Korana Gvozdić, na svojem profilu na Instagramu posvetila divnu objavu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Sve ljubavne epitete već znaš, ali ja jako volim dodati i 'prijatelju moj'. E, pa, prijatelju moj, znaš, puno smo mi tih tvojih rođendana proslavili i divno je starjeti uz tebe. Za tvoj 29. ročkas veslali smo po maksimirskom jezeru, a za ovaj 39. mogu ti reći kako i dalje fino plovimo, možda još i bolje otkada imamo malog kapetana! Sve što želim je to da si mi sretan i zdrav! Sretan rođendan, ljubavi!" napisala je Korana i raznježila Ivana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"A divnooooo! Hvala, jub!" odgovorio joj je Šarić, a u komentarima je dobio još hrpu čestitki.

Podsjetimo, Ivan i Korana u vezi su od 2012. godine, a u travnju 2021. dobili su sina Olivera.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na društvenim mrežama.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pokazala sve atribute u haljini koja nije mogla biti kraća: "Dečki u prvim redovima na aparatima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene