"Ruža Hrvatska"

Kolinda okinula selfie za fanove, njezina nikad vitkija linija i mladolik izgled zasjenili su čak i neke druge ljepote!

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +15 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nekoliko fotografija kako bi promovirala ljepote hrvatske obale, ali svu pažnju ukrao je njezin izgled i nikad vitkija linija.

Kolinda Grabar Kitarović na svojim je društvenim mrežama objavila nekoliko novih fotografija pa otkrila da uživa u ljepotama Kornata, a pritom je pokazala i svoju vitku liniju.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Bivša predsjednica pozirala je u tamnoplavoj majici i maskirnim hlačama, a do izražaja je došla njezina nikad vitkija linija kojom izaziva divljenje vjernih obožavatelja, a okinula je i nasmiješni selfie.

"Ništa kao Hrvatska!", napisala je uz fotografije.

"Velika dama za veliku državu", "Moja omiljena predsjednica", "Ruža Hrvatska", "Najljepša i najsposobnija gospođa Kolinda, bravo i sretno što god radili i kuda god krenuli", "Lijepa naša", "Moja ljepotica i bivša predsjednica. Živjela sto godina", "Dama naša hrvatska", "Kraljica naša", "Nabolja i najljepša", "Jedna i jedina", samo je dio komentara koje je dobila.

Kolinda je bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u opravici sa zanimljivim izrezom istaknula atribute, ovaj put ništa nije sakrila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 1 +22 Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene