svi su je voljeli

Kolege i prijatelji opraštaju se od Betty White dirljivim riječima: "Zahvalna sam na svakoj sekundi koju sam provela s njom"

Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) Galerija

Betty White su obožavali mnogi, a brojni kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju se od legendarne glumice.

Brojne kolege i prijatelji opraštaju se od legendarne Betty White, koja je u petak preminula u 100. godini.

Pogledaj i ovo showbuzz legendarna glumica Prepoznajete li najsmješniju televizijsku bakicu na fotki staroj 70 godina? Tada je bila u dvadesetima, a sad je napunila čak 99!

"Iako je trebala uskoro napuniti 100 godina, mislio sam da će zaista živjeti vječno", rekao je njezin agent Jeff Witjas za People. "Nevjerojatno će mi nedostajati", dodao je.

"Imala je nevjerojatan život. Zahvalna sam na svakoj sekundi koju sam provela s Betty White. Šaljem podršku njezinoj obitelji i prijateljima", napisala je na Twitteru voditeljica Ellen DeGeneres.

"Recite mi da ovo nije istina", napisao je Don Lemon, voditelj CNN-a.

"Zašto baš Betty White. Ova godina je baš okrutna", "Betty je živjela i radila ono što je oduvijek voljela i to do samoga kraja. Bila je nevjerojatna", "Bila mi je omiljena glumica", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja na društvenim mrežama.

Legendarna glumica i komičarka preminula je mirno u svom domu u petak.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) Celebrity Ono što je Betty White rekla za pokojnog supruga rastopit će sva srca, nakon njega si je obećala da više neće pred oltar

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) Celebrity Preminula je legendarna "zlatna djevojka" Betty White, imala je karijeru dužu od 80 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene