legendarna glumica

Prepoznajete li najsmješniju televizijsku bakicu na fotki staroj 70 godina? Tada je bila u dvadesetima, a sad je napunila čak 99!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Betty White proteklog je vikenda napunila 99 godina, a mi smo se prisjetili kako je izgledala na početku karijere.

Legendarna glumica Betty White, koja je javnosti najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Zlatne djevojke", za vikend je proslavila 99. rođendan.

Pogledaj i ovo Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) u 100. godini Preminula je legendarna "zlatna djevojka" Betty White, imala je karijeru dužu od 80 godina

"Sada mogu ostati budna koliko god želim", kazala je u svom stilu uoči rođendana za Associated Press, a u drugom intervjuu se požalila i kako joj je pandemija koronavirusa poremetila planove pa će rođendan proslaviti u društvu svojih ljubimaca, točnije dvije patke.

"Blagoslovljena sam dobrim zdravljem pa se ne osjećam ništa drugačije nego kada sam punila 98 godina", našalila se glumica za People te je naglasila i zašto je važno uvijek zadržati smisao za humor.

"Ne shvaćajte se previše ozbiljno. Možete lagati drugima, no ne možete lagati samima sebi", poručila je Betty, koja danas slovi za najsmješniju televizijsku "bakicu", iako nema unučadi niti djece.

Punog imena Betty Marion White Ludden, karijeru je započela u svojim dvadesetima u seriji "Život s Elizabeth", koja se emitirala od 1953. do 1955. godine, a uloge u sitcomima "Mary Tyler Moore" i "Zlatne djevojke" lansirale su je među zvijezde.

Betty je i dalje neumorna te trenutačno snima seriju "The Pet Set",koja bi trebala na DVD-ima izaći sljedećeg mjeseca na svoju 50. obljetnicu od emitiranja. Naime, počela se prikazivati 1971. i producirao ju je Allen Ludden, s kojim je Betty bila u braku od 1963. do njegove smrti 1981. Show je imao 31 epizodu, a White je u njemu ugostila zvijezde poput Ave Gabor, Michela Landona i Doris Day i njihove ljubimce. Dolazili bi s mačkama, psima, pticama, konjima i drugim životinja.

Inače, White se udavala tri puta. S prvim mužem, pilotom Dickom Barkerom nije bila ni godinu dana u braku i razveli su se 1945. S pokojnim glumcem Laneom Allenom se vjenčala 1947., a rastavu su okončali 1949.

Svojedobno je glumica otkrila da ne žali što s nijednim suprugom nije dobila djecu.

"Nisam požalila svoju odluku. Jako sam kompulzivna oko stvari i znam da sam zatrudnjela da bih, naravno, dijete bilo centar mog života. Kako sam bila fokusirana na karijeru, nisam željela biti majka. Mislim da ne bih oboje uspješno uskladila", kazala je Betty.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene