Priznanje

Skandal na pomolu - Suprug Nicole Kidman poljubio je koga?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Keith Urban poljubio je muškarca, je li Nicole Kidman znala?

Country glazbenik Gerry House tvrdi kako je jednom poljubio Keitha Urbana. House je u knjizi opisao kako se to dogodilo.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban - 2 neobičan prizor Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

Nicole Kidman utjelovila Grace Kelly - pogledajte trailer

Napisao je kako su se poljubili na proslavi Nove godine, ali da su se njihove usne samo dotaknule. 'Iz onoga što se sjećam, znatna količina vina nedostajala je sljedećeg jutra', donosi RadarOnline.

Houseova supruga nije bila u istoj prostoriji pa je pjevač poljubio prvog tko je bio do njega, a to je bio čovjek koji je u braku s Nicole Kidman, Keith Urban. Dalje u knjizi Gerry se našalio kako mu se Keith nikada nije javio i da je zbog njega proveo dane u hladnjaku utapajući tugu u sladoledu.

Keithu ne smeta što je ovo izašlo u javnost. 'Gerry volim te poput brata', rekao je roker. Obožavatelji su ga ranije ove godite prozivali kako je gay jer je plakao tijekom istospolnog vjenčanja. Što Nicole misli o tome još uvijek nije poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene