SJETILA SE

AMBICIOZNA KIM KARDASHIAN Planira promijeniti profesiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako je Kim postala ambiciozna žena.

Njapoznatija starleta današnjice Kim Kardashian u intervju za magazin Wonderland izjavila je kako postoji mogućnost da se vrati u školske klupe jer želi krenuti očevim stopama i postati odvjetnica.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Naravno, ako se to zaista dogodi, Kim će morati prvo na fakultet jer je završila samo srednju školu. Kourtney i Rob jedini su članovi obitelji Kardashian koji su završili fakultet. Ako se Kim stvarno odluči na promjenu karijere, vjerujemo kako je to zbog sjećanja na svog oca poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je 2003. umro od raka, a koji je javnosti poznat zbog obrane OJ Simpsona.

Zgodna Kim je rekla kako je nadahnuta karijerom svog oca te da se nada kako će se i njena djeca staviti školovanje na prvo mjesto. 'Ja ću biti ona dosadna, nametljiva mama i reći da želim preko svoje djece ostvariti  svoje snove i želim da budu forenzičari. Uvijek sam voljela morbidne stvari. Bila sam  jako znatiželjna kada je moj tata radio na suđenju O.J. voljela sam pregledati sve njegove materijale i željela sam biti stručna za to područje.

Volim gledati TV serije u kojima se radnje odnose na istrage i otkrivanje raznih zločina. Voljela bih biti forenzičarka i živjeti normalan život',  izjavila je Kim.

Nikad nije kasno za ostvariti svoje snove, ali da li će to biti pravo ili forenzika ostaje pitanje.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene