Obline u prvom planu

Kim Kardashian objavila je vruće fotke: U halterima i bez grudnjaka pokazala je rezultate treninga

Kim Kardashian Kim Kardashian Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 +11 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Galerija

Kim Kardashian na svojim društvenim mrežama objavila je fotografije u vrlo izazovnom izdanju.

Reality zvijezda Kim Kardashian na svom Instagram storiju podjelila je niz vrućih fotografija koje su iznenadile sve njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Gotova romansa... Ljubavi je došao kraj! Poznata sestra Kardashian raskinula vezu s 13 godina mlađim komičarom

Naime, pozirala je u bijelom topiću bez grudnjaka, bijelim prozirnim donjim dijelom s uzorcima volana i visokim bijelim čarapama koje su se pridržavale za haltere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

U ovoj vrućoj kombinaciji pokazala je svoju istreniranu stražnjicu, ali i vitko tijelo na kojem joj mnogi zavide.

Poslije rastave od Kanyea Kim je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom. Skupa su od studenog prošle godine, a paparazzi su ih prvi put ulovili u siječnju na odmoru na Bahamima.

Vezu su pokušavali držati privatnom zbog svježeg razvoda između Kim i repera Kanye Westa.

Naime, Kanye i Kim u braku su bili od 2014. godine, a zajedno imaju četvoro djece, 8-godišnju North, 6-godišnjeg Sainta, 4-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma.

Zbog Kanyeove bolesti i bipolarnog poremećaja, Kim je prolazila teško razdoblje u braku i zbog Kanyeovih nebuloznih ispada po društvenim mrežama i javnosti odlučila je podnijeti zahtjev za razvod braka.

Međutim, Kanye se s ovom odlukom teško pomirio pa je, otkad se pročulo za vezu Kim i Petea, često javno prijetio Peteu, a imali su i sukob na društvenim mrežama u kojem su objavljene privatne poruke između ovog dvojca.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene