Nema što za obući

Kim Kardashian POTPUNO GOLA! Čemu to?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ovoga puta ništa nije prepustila mašti. Oduševila je svoje obožavatelje novom Instagram objavom u golišavom izdanju.

Poznata starleta ponovno je zapalila Instagram. Kim Kardashian je kraljica selfija, ali ovakav selfie nitko nije očekivao. Fanovi najpoznatije američke obitelji bili su i više nego ugodno iznenađeni kada je Kim objavila golišavi selfie na svoj Instagram profilu, koji prati više od 60 milijuna ljudi.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Slikala se gola, ali one kritične dijelove je ipak prekrila uz pomoć Photoshopa. Naime, Kim je nedavno rodila drugo dijete, sina Sainta, pa očito nema vremena za fotkanje, jer ova fotografija je uslikana davnih dana. Zadnji put kada je Kim imala kratku plavu kosu bilo je prije godinu dana. No, nitko se ne žali zbog njezine objave na kojoj je napisala da joj ovako bude kada nema što za obući.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene