I mala North

Sve je spremno: Kim stiže u Europu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian i poznati reper Kanye West vjenčat će se 24. svibnja u Firenci, zato se slavna ljepotica uputila s njihovom kćerkicom North u Europu a cijelim putem se je pratili paparazzi.

Reality zvijezda Kim Kardashian i poznati reper Kanye West pripremaju pravu svadbenu ekstravaganzu. Iako se prvo mislilo kako će se vjenčati u Parizu, njegova destinacija iz snova je talijanski grad Firenza.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kim Kardashian: 'Zla sestra ošišala mi je šiške, a zla nas je majka ovako obukla!'

Samo vjenčanje održat će se sljedećeg vikenda, 24. svibnja što je i glasnogovornica ureda firentinskog gradonačelnika Elisa di Lupo, koja je izjavila kako je par za tu priliku unajmio dvorac Belvedere iz 16. stoljeća za 300 tisuća eura, a vjenčat će ih protestantski svećenik, prenosi BBC.

Kim se zato uputila prema Europi, zajedno s malenom North koju je nosila u nosiljci, a paparazzi su je pratili cijelim putem dok je hodala prema aerodromu u Los Angelesu. Seksi u crnom, Kim ni ovoga puta nije propustila pokazati svoj svani dekolte.

Za 36-godišnjeg Westa, koji je Kim zaprosio 15-karatnim Lorraine Schwartz prstenom na njezin 33. rođendan u listopadu prošle godine, unajmivši za tu priliku bejzbolski stadion San Francisco Giantsa, to je prvi brak. Kim je već bila udana za glazbenog producenta Damona Thomasa i NBA zvijezdu Krisa Humphriesa.

Kim i Kayne već imaju i kćer North, rođenu prošlog ljeta u Los Angelesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene