Gotova romansa...

Ljubavi je došao kraj! Poznata sestra Kardashian raskinula vezu s 13 godina mlađim komičarom

Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +12 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Galerija

Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli su nakon 9 mjeseci veze, a evo i što je navodno dovelo do prekida ovog poznatog para.

Najpopularnija članica obitelji Kardashian Kim Kardashian i njen partner komičar Pete Davidson prekinuli su nakon devet mjeseci veze.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Očekivano? Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

Blizak izvor kim za E!Online rekao je da je prepuni raspored bio previše za održavanje stabilne veze te su zbog toga morali prekinuti.

Kim i Pete su ostali u dobrim odnosima i ostali su samo prijatelji.

Ovaj skandalozni prekid stigao je nakon još skandaloznije veze, a o njima se krenulo šuškati krajem prošle godine. Naime, u studenom se konačno saznalo da su Kim i komičar zajedno te svoju vezu više nisu skrivali, a veza je stigla nenadano i šokirala brojnu javnost jer je Kim pokrenula brakorazvodnu parnicu s Kanyeom Westom s kojim ima četvoro djece.

Naime, Kim i Kanye bili su braku od 2014. godine, a proteklih nekoliko godina Kanye se borio sa psihičkim poremećajem koji je primorao Kim na prekid braka.

Utjehu je pronašla u mlađahnom komičaru koji je dosad zaveo brojne poznate ljepotice, a iako su njezini fanovi bili zaista sretni zbog veze s Peteom, njihovoj je ljubavi očito došao kraj.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie - 3 +0 Hugh Laurie - 4 Celebrity Raščupanog i zapuštenog legendarnog glumca na novim fotografijama nije lako prepoznati, a tu su i zabrinjavajući detalji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene