zadivljujući dijamant

Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Galerija

Khloe Kardashian pokazala je impresivni dijamantni prsten dok je šetala po Bostonu s kćeri True koju je dobila s Tristanom Thompsonom. Borave tamo jer je on potpisao za košarkaški klub Boston Celtics.

Khloe Kardashian (36) dala je ljetos novu šansu košarkašu Tristanu Thompsonu (29) nakon njegovih brojnih, ranijih prevara, a sada se šuška da su se zaručili. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian i Tristan Thompson Nije svima drago... Najomraženija članica reality obitelji postala majka, a javnost se ponovno obrušila na nju: ''Ne poštuješ se...''

Reality zvijezda je viđena prije nekoliko dana u Bostonu s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci dok je šetala s dvogodišnjom kćeri True koju je dobila s Tristanom. Naime, Khloe je tamo bila jer je njen dečko prešao iz Cavaliersa u košarkaški klub Boston Celtics pa je obavljala kupnju, a cijelo vrijeme je u njenoj pratnji bio tjelesni čuvar. 

Obožavatelji su zaključili prema fotografijama prstena da se Kardashianka zaručila s Thompsonom. Nije ih razuvjerila ni izjava izvora bliskog paru za Daily Mail da to nije istina. "Taj sjajni prsten na njenoj lijevoj ruci je dovoljno velik da bi Rose iz 'Titanica' pozelenjela od ljubomore", "K vra*u. Ogroman je", raspisali su se po društvenim mrežama. Fotografije prstena možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Inače, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli. 

Kardashianku su zbog nove šanse koju je pružila Thompsonu mnogi kritizirali, no pokazala je da ju nije briga za mišljenje javnosti. Uvjerenija u svoju odluku o oprostu je postala tijekom pandemije koronavirusa kada je vrijeme u lockdownu provela s Tristanom i njihovom kćerki, a on joj je tada, kako su pisali američki mediji, pokazao da se promijenio. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene