Praznik za oči

Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: AFP) Keanu Reeves (Foto: AFP) Keanu Reeves, Halle Berry (Foto: Getty Images) +0 Sandra Bullock i Keanu Reeves (Foto: Getty Images) Galerija

55-godišnji Keanu Reeves u sretnoj je vezi s 9 godina mlađom Alexandrom Grant, no dan na plaži proveo je sam.

Holivudski glumac Keanu Reeves poznat je i kao veliki samotnjak.

Pogledaj i ovo Alexandra Grant i Keanu Reeves POSEBAN su par Nakon životnih tragedija, svoju mirnu luku pronašao je u ženi koja je javnosti jako zanimljiva, a ona je sad progovorila o njihovoj vezi!

Iako je 55-godišnji glumac prošle godine cijelom svijetu pokazao svoju djevojku, 46-godišnju umjetnicu Alexandru Grant koja ga je pratila na jednom ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu, nedavno je uhvaćen sam na jednoj plaži u Kaliforniji.

Keanu je na nju stigao na svom motoru, a znatiželjnim paparazzima ubrzo je pokazao više nego je itko očekivao.

Naime, dok se presvlačio, kamerama je pokazao cijelu stražnjicu, no vjerujemo kako se niti jedna pripadnica ljepšeg spola neće buniti na ove prizore.

Podsjetimo, Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio kada je bio u dvadesetima.

Naime, tijekom 90-ih bio je u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. 1999. su dobili i mrtvorođeno dijete, kćerkicu Avu. U osmom mjesecu trudnoće Jennifer je morala ići na hitnu operaciju, tj. porod, no ishod je emocionalno uništio i Jennifer i Keanua.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od 28 godina. Život je izgubila u automobilskoj nesreći.

Ipak, Alexandra je otopila njegovo srce, a glumac ne skriva koliko je sretan, jer ipak ju je pokazao baš svima! 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) +1 Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Celebrity U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene