Nije mu do slave

Tko ga ne bi volio? Ima milijune, a vozi se vlakom, druži se s beskućnicima i ne živi u velebnoj vili

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves nesebično dijeli honorare na snimanju filmova, nema tjelohranitelje, a odbio je ulogu u filmu "Vrućina" zbog predstave Hamleta u Kanadi.

Glumac Keanu Reeves (55) odavno je osvojio simpatije javnosti jednostavnošću i oblačenjem koji neki kritiziraju, a nikad se nije obazirao na kritike pojedinaca, pa ni sada na njegovu vezu s umjetnicom Alexandrom Grant (46). 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Keanu je viđen u subotu u autu s djevojkom dok je prolazio pokraj plaže u Malibuu. Miljenik žena je nakratko stao i pozdravio fotografe, a na sebi je imao sportski sako i šiltericu. Reeves Jje tijekom pandemije pustio bradu i kosu, pa su mu se nazirale sijede vlasi. Iza njega se nazirala njegova djevojka Alexandra. 

Inače, glumčeva imovina se procjenjuje na 360 milijuna dolara, iako to većina ne bi rekla s obzirom da se ne razmeće svojim bogatstvom. Poznata je njegova tragična ljubavna priča o tome kako je izgubio dijete s kolegicom Jennifer Syme, a onda je ona poginula u nesreći. 

Keanu ne živi u vili kao njegovi slavni kolege, oblači običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima s kojima često popije i pivo. Na crveni tepih ide kada mora zbog premijera filmova. Slovi kao veliki humanitarac, a kada je na hitu "Matrix" zaradio 114 milijuna dolara, dao je 80 milijuna ekipi za specijalne efekte i šminku. Dok se neki glumci svađaju za honorare i zbog njih odustaju od projekata, Reeves je pristao na manju plaću za filmove “The Replacements” i “Đavolji odvjetnik”, kako bi njegovi kolege Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet. 

Poznata je i priča da je pomogao radniku koji je radio na gradnji seta "Matrixa". Glumac je čuo da je jako siromašan i jedva uzdržava obitelj, pa mu je dao božićnicu od 20.000 dolara. Nema tko ne voli surađivati s njim jer pamti imena ljudi na setu i razgovara s njima kao da su stari prijatelji. “Novac je zadnja stvar na koju mislim, jer samo s ovim što sam dosad zaradio mogao bih živjeti idućih nekoliko stoljeća”, rekao je svojedobno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rise and shine! Got to get into the studio before it gets too hot. (Mask is for oil paint fumes not COVID-19.) 🦩🌞

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on

Reeves nema tjelohranitelje i kada ide u kazalište sjedi među publikom i ne traži posebni tretman za zvijezde. Glumcu nije do slave i voli otići sam u kino, a 2010. su se pojavile njegove fotografije na kojima jede sam sendvič na klupi i izgleda tužno. To je dovelo do internetskog fenomena "Tužni Keanu" i proglašavanja 15. lipnja neslužbenim danom "Razvedri se, Keanu" na Facebooku. 

Keanu voli jako čitati, a jedan od omiljenih književnika mu je Marcel Proust. Recitira napamet Shakespearove sonate i odbio je ulogu u filmu "Vrućina" Michaela Manna kako bi igrao Hamleta u kazalištu u Kanadi. Inače, u travnju se pojavila informacija da glumac planira svadbu s Alexandrom, no on još nije komentirao njihovu vezu ni te navode. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene