Odrasla je!

Teško je povjerovati da je ova žena nekad slatka djevojčica koja je javnosti postala poznata zbog slavnog oca, a sad je prati više od dva milijuna ljudi!

Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie na Hawajima (Foto: Instagram) Pokušava postati influencerica (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) +0 Hailie Scott (Foto: Instagram) Galerija

Hailie Mathers je srednja kći repera Eminema koji je imao turbulentan odnos s njezinom majkom Kimberly Anne Scott te su se čak dvaput razveli, a upoznali su se još kao tinejdžeri.

Kći repera Eminema, Hailie Mathers (25) stekla je zavidnu vojsku obožavatelja na Instagramu, a mnogima je teško povjerovati da slatka plavokosa djevojčica odrasla. 

Pogledaj i ovo showbuzz "Ponuda za suradnju?" I Seve je pod dojmom spektakla za pamćenje, objavila fotku na kojoj pažnju krade lik koji je ovih dana sve vratio u prošlost!

Hailie, čije je puno ime Hailie Jade Scott Mathers, krenula je stopama svog slavnog oca i bavi se glazbom. Često dijeli seksi objave na Instagramu na kojem ju prati više od dva milijuna ljudi. 

"Da, da, kapetane", napisala je uz fotografije u bikiniju u kojem je pokazala svoju vitku figuru i bujni dekolte. Hailie je dobila mnoštvo komplimenata na svoj račun i oduševila pratitelje prizorom. 

"Jako si lijepa", "Kraljica", "Predivna", "Wow", "Zaljubljen sam", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Glazbenica je nedavno pokazala da uživa i u ljubavi te je objavila rijetku fotografiju s dečkom Evanom McClintockom (25). Skupa su od 2016., odnosno od srednje škole, a zajedno su pohađali i Sveučilište Michigan. 

Hailie je jednom rekla da njezin otac podupire njenu vezu s Evanom te je izvor za američke medije ispričao kako ga je cijela njezina obitelj dobro prihvatila. 

Inače, glazbenica je srednje dijete Eminema (48) i Kimberly Anne Scott (46) te imaju još kćeri Alainu (28) i Whitney (19). Nije imala lako odrastanje s roditeljima zbog njihovog problematičnog odnosa koji je rezultirao sa čak dva razvoda. 

Prvo su bili u braku od 1999. do 2001., a drugi put su izgovorili sudbonosno da 2006. i iste godine su se i razveli. Zanimljivo je da Hailie jedna od najčešće spominjanih likova u tekstovima njegovih pjesama. Njezini roditelji su često prekidali i mirili se pa je Eminem dao po tko zna koju priliku ljubavi s Kimberly, koju je upoznao još u školi kao 13-godišnju djevojku, kad je saznao da je prvi put trudna. 

Razišli su se godinu dana nakon rođenja Hailie, a njezino djetinjstvo su obilježile obiteljske tragedije među kojima su bile ovisnosti o drogama, pokušaj samoubojstva i uhićenja.

Glazbenica, koja je diplomirala psihologiju i ima milijune pratitelja na Instagramu, često se nalazila u užasnom položaju između majke i oca. Eminem je gradio svoju karijeru i zbog turbulentnog odnosa s Kimberly nije mogao biti stalno uz kćer, no mislio je na nju i spomenuo ju u više od 20 pjesama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

"Hailie znam da ti nedostaje mama i znam da ti nedostaje otac. Otišao sam jer ti pokušavam dati život kakav nikad nisam imao", stih je posvećen Hailie iz pjesme "Mockingbird" iz 2004.

Te riječi je posvetio i svom odnosu s ocem koji ga je napustio i nije ga nikad imao priliku upoznati. Hailie je roditeljima oprostila turbulentno djetinjstvo i svojedobno je istaknula da se školovala i gradi glazbenu karijeru zahvaljujući njima. 

"Majka i otac su me tjerali da budem osoba kakva jesam i uz njihovu sam podršku postigla sve ovo", rekla je. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Nekad i sad Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene