puno je toga prošla

Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Profimedia) +0 Kerry Katona (Foto: Profimedia) Galerija

Kerry Katona iz benda Atomic Kitten pridružila se stranici za odrasle OnlyFans.

Kerry Katona (40) početkom milenija bila je dio jedne od najvećih pop-senzacija, britanske ženske grupe Atomic Kitten, no danas živi potpuno drugačijim životom.

Pogledaj i ovo Kerry Katona Namještala se u bikiniju Skinula je 19 kilograma i sad se šepuri pred fotografima: Bivša glazbena zvijezda ponosno je pokazala svoju novu figuru!

Kerry se nedavno pridružila popularnoj stranici za odrasle OnlyFans čime se pohvalila na svojem Instagramu.

"Radite ono što volite i volite ono što radite", napisala je uz svoju seksi fotku na kojoj pozira u čipkastom donjem rublju te je pozvala fanove da je zaprate na stranici gdje se ovakav sadržaj naplaćuje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kerry Katona (@kerrykatona7)

Na ovaj se potez odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz golišave, prodaje i fotografije svojih stopala, piše Daily Mail.

Kerry je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svojeg 1, 23 milijuna funti vrijednog doma, a bankrotirala je i 2008. te navodno i 2018. godine.

Osim s novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela se i do neprepoznatljivosti.

Nedavno je u intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpjela zlostavljanje svojeg trećeg supruga, Georgea Kaya, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisjetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbjegla suprugov bijes.

"Bilo je jako teško napustiti ga, rekla bih čak i nemoguće. Svatko tko je bio u takvoj situaciji će me razumjeti", kazala je pjevačica.

Prepričala je i kako joj je znao šminkom prekrivati masnice na tijelu prije njezinih javnih pojavljivanja, a naglasila je i kako joj je posebno teško padalo to što je njezina najstarija kći morala svjedočiti zlostavljanju koje je proživljavala.

Kerry s prvim suprugom Brianom McFaddenom ima kćeri Molly (198 i Lilly-Sue (18); u braku s Markom Croftom dobila je kći Heidi (14) i sina Maxwella (13) dok s trećim suprugom kojeg je, optužila za zlostavljanje, ima sedmogodišnjeg sina DJ-a.

U intervjuu se prisjetila i svojeg teškog djetinjstva, te razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja zadnjih godina umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom koji je upropastila pretjeranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Ryanom Mahoneyem za kojeg se zaručila i koji joj je pomogao i gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog razdoblja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +2 Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Šarić četiri mjeseca od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem u vrućim hlačicama sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene